Szett házikó Barátok Smoby konyhával és csengővel és zsúrkocsi fagylaltal és hamburgerekkel

Termék leírása

A játékkészlet tágas kerti Smoby kerti Barátok játszóházból és Écoiffier gyerek hamburegeres és fagyis zsúrkocsiból áll. A valós kiegészítőkkel, mint elektronikus ajtócsengő vagy élelmiszerrel tele kocsi, felszerelt kerti házikó elegendő teret kínál gyerek játékhoz. A Smoby műanyag Barátok gyerekház és az Écoiffier élelmiszerrel feltӧltӧtt kocsi színben és külsőben is nagyszerűen kiegészítik egymást. Mindkét játék fejleszti a gyermek motoros képességeit. A gyermekek egyszerűen imádják a szerepjátékokat. A kerti házikó és a hamburgerrel és fagyival telített kocsi biztosan lefoglalják a kicsiket. Ezekkel a nagyszerű játékokkal a gyerekek éveken át szívesen játszanak. A szett vásárlása mindjárt dupla ӧrӧm, hiszen gyermekei arcára mosolyt csal, Ӧn pedig pénzt spórol

Gyerek házikó Barátok Smoby konyhával, elektronikus csengővel és folyó vízzel

A Smoby Barátok műanyag kerti  házikó modern stílusban lett kialakítva. Hála az óriási méreteinek és tágas belterének elegendő helyet nyújt több gyerkőc közös játékához is. A játszóház magassága 172 cm, alapzata 217*155 cm. A fehér, szürke, zöld és narancssárga színek a gyerekháznak vonzó külsőt kölcsönöznek. A Barátok játszóház kedvelt hely lesz a 3 évnél idősebb kicsik körében. A játszóház igen érdekes kiegészítője mosogatóval ellátott konyhasarok, mely minden gyerek figyelmét felkelti. A Smoby házikó részletgazdag kidolgozása fejleszti a kicsik fantáziáját. A Smoby műanyag Barátok házikó biztosan kedvenc kerti vagy udvari játszóhellyé válik. Hogy a játék még élethűbb legyen, a Smoby francia játékgyártó a házikót nagyon sok hasznos kiegészítővel szerelte fel  mindjárt 2 gyermek részére.

A konyhasarok konyhai étkészletet és edényeket tartalmaz 2 gyerek részére. A 2 paddal kiegészített piknik asztal nagyszerű hely az ebéd felszolgálására, egyéb aktivitásra is bátran felhasználható. A piknik asztal padokkal nem csak a házikó belterében  használható, de kültérben is, amikor a picik a tálaló ablakon keresztül kényelmesen tálalhatnak. A piknik asztal padokkal kӧzvetlen a házikó szerkezetéhez rӧgzíthető így teljesen stabil és biztonságos lesz. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm. 

A műanyag Barátok házikó elülső részén a 91 cm magas és 41 cm széles bejárati ajtó, továbbá 2 nagy ablak és az emeleten egy ablaktáblás kisablak található. Minden egyes látogatót meglep majd az elektronikus ajtócsengő kellemes dallama. A gyerkőcök imádják az élethű játékokat és az olyan részleteket mint az ajtócsengő, mosogató tálcával felszerelt konyha egyedi élményt nyújt a kicsiknek. Az ajtón posta bedobónyílás díszeleg. Az egyik nagy ablak alatt virágtartó található, amelybe a kicsik növényeket ültethetnek. A Barátok játszóház hátsó részét rácsozott ajtó, 2 nagy ablak és az emeleten egy ablaktáblás kisablak egészíti ki. A Smoby Barátok kerti házikó UV szűrőt tartalmaz, amely védelmet nyújt a nap sugarai ellen. A gyerekek kellemetlen időjárásban is kint szórakozhatnak. A Smoby játszóház kislányoknak, kisfiúknak egyaránt ajánlott 3 éves kortól.

Gyerek fagylaltos zsúrkocsi 100% Chef Écoiffier hamburgerekkel 18 hónapos kortól

Kerekes gyerek kocsi élénk piros színben, mely minden kisgyermeket boldoggá tesz. Használata 18 hónapos kortól ajánlott. A valós és időtálló külseje 29 darab kiegészítővel van felszerelve. A forró nyári napokon a gyerekek szívesen nyalogatnak jégkrémet vagy fagylaltot, melyet egyedül készíthetnek el a fagyisgépben. Az élelmiszerrel telített kocsi minden látogatót jóllakat. A bőséges kínálatnak, kecsöppel hintett hamburgernek, majonézzel tálalt szalma krumplinak vagy édes sütiknek senki sem tud ellenállni. A kocsi kerekeinek hála a gyerekek könnyedén tudják  azt tologatni. A gyerekek egyszerűen imádják a szerepjátékokat. Általuk fejlődik a kreativitásuk, fantáziájuk és kommunikációs és szociális készségük.

A Smoby és Écoiffier két francia játékgyártó cég garantálja a modern dizájnt, kellemes színeket, lekerekített éleket és magas minőséget A Smoby játékgyártó nagy figyelemet fordít a játékok biztonságosságára. A Smoby gyártó minőségi tanúsítvánnyal büszkélkedhet. A minőség és dizájn kombinációja biztosítja a játékból fakadó hosszan tartó ӧrӧmet. Az Écoiffier  híres francia játékgyártó termékei megfelelnek a legsziborúbb európai minőségi szabványoknak.  A Smoby és Écoiffier játékok Európában készülnek és a lehető legjobb választás a gyerkőcök részére. Szerezzen gyermekeinek felejthetetlen élményeket az egyedi, élethű konyhával, időntúli fagyiskocsival, mely 29 kiegészítőt tartalmaz és műanyag Barátok házikóval.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
MegjegyzésBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek