Szett házikó Barátok Smoby előkerttel és vízi pálya Aquaplay 'n Go bőröndben gáttal és 3 kishajó pumpával

Termék leírása

Csodaszép gyerekjátékok, melyek nem csupán szórakoztatnak, de oktatnak is. Smoby Barátok házikó kiskerttel és vízi pálya zsilippel, kishajókkal és vízpumpával egy igazán modern játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik minőségi és szórakoztató játékokra vágynak. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, elsőosztályú alapanyagból készültek és hosszantartó szórakozást kínálnak a kis lurkóknak. Előnyére válik a Smoby házikónak, hogy anti UV szűrővel lett kezelve, így nagyon hosszú ideig megtartja szép és élénk színkivitelezését. 

Házikó Jóbarátok tágas Neo Friends House Smoby előkerttel és UV védelemmel - bővithető

Smoby  Friends House gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is már 3 éves kortól. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. Az ajtó magassága 97 cm a szélessége 41 cm. A felezett ajtó 42 cm magas és 40 cm széles. Smoby egy neves francia vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásában. Piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm.

Vízi pálya AquaPlay AquaPlay 'n Go kofferben gáttal, vízpumpával és 4 állatkával

Vízi pálya AquaPlay’ n Go megfelelő gyerekeknek 3-tól 7 éves korig. Játék csatornarendszer praktikusan bőröndbe csomagolható és a kis lurkók bárhova magukkal vihetik kedvenc játékukat. A vízi játék érdekes kiegészítői: hajó, csónak, kisautó, komp, daru és 4 állatka. Gyerekek rengeteg újdonságot elsajátítanak az AquaPlay vízi pályának köszönhetően a víz fizikai tulajdonságairól.

Jellemzői

  • fejlesztő játék
  • méretei 160*145*22 cm
  • vízi malom
  • vízpumpa
  • hajó, csónak, kisautó..
  • 4 kisállat
  • minőségi gumi tömítés
  • környezetbarát tartós műanyagból
  • kiegészítőkkel bővíthető

Vitorláshajók gyerekeknek AquaPlay Regatta

Vitorlás hajó gyerekeknek AquaPlay Regatta egy szép hajó, mely minden AquaPlay vízi pályát érdekesebbé varázsol. Vitorlásokat leengedhetik a csatornarendszeren keresztül, át a hidakon, versenyezhetnek velük és megfigyelhetik a zsilip működését a kishajókon keresztül. Játék vitorlás Regatta méretei 11*8*10 cm és minden gyerek részére megfelelő 3-tól 7 éves korig. Ebben a szettben 3 vitorlásra lel csemetéje mégpedig kék, piros és sárga színben.

Vízpumpa AquaPlay tartalék alkatrész vízi pályához 

Vízpumpa AquaPlay egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden AquaPlay csatornarendszerhez. Vízpumpa vízi játékhoz megvásárolható, mint tartalék alkatrész, hogy minden gyerkőcnek saját vízpumpája legyen az érdekesebb és mókásabb játék érdekében. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Méretei 8,5*5*21 cm, pontosan a gyermek kezecskékbe való.

Smoby egy kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég hosszúéves tapasztalattal. AquaPlay egy neves európai vállalat, mely érdekes vízi játékok gyártásával foglalkozik vízi pályák kivitelezésében. Vízi pálya AquaPlay Svédországban lett megtervezve és Németországban legyártva. AquaPlay egy egyedi vízi pálya, mely Svédországból származik. Gyerekek az AquaPlay játékon keresztül megismerkednek a víz fizikai tulajdonságaival, saját kis vízpumpájuk és csatornarendszerük lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.