Szett házikó Barátok Smoby kiskerttel és pedálos traktor Claas utánfutóval és elektronikus kormánnyal

Termék leírása

Menő játékok, melyek minden gyerkőcöt elszórakoztatnak és boldoggá tesznek. Szett Smoby Barátok házikó kiskerttel és pedálos traktor pótkocsival és elektronikus kormánnyal egy igazán modern és minőségi játékszett minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a szabadban. A kedvezményes árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt a neves Smoby és BIG vállalatoktól csodaszép összképet alkotnak, minőségi és elsőosztályú alapanyagból készültek és minden kertnek és udvarnak ékei lesznek.

Házikó Jóbarátok tágas Neo Friends House Smoby előkerttel és UV védelemmel - bővithető

Smoby  Friends House gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is már 3 éves kortól. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. 

Pedálos traktor Claas Celtis BIG pótkocsival

A BIG márkájú gyerek traktor az eredeti minta Claas Celtis szerint készült. A tanúsítvánnyal ellátott pedálos traktor három éves kortól alkalmas a gyerekeknek, stabilitása tökéletes, tehát nem kell féltenie kisgyerekét. A Claas Celtis lábbal hajtós traktor a BIG márka terméke együttműködésben a CLAAS Celtis Loader + Trailer, részletesen átdolgozott és hitelesen kivitelezett. A Big traktor ülése beállítható – egyszerű módon közelebb húzható, vagy eltávolítható a kormánytól és a pedáloktól, vagy magasságban is állítható, így az ülés igazodik a gyermek korához és szükségleteihez. Az ülés kényelmes, ergonomikusan kialakított háttámlával is rendelkezik. Hagyományos duda is helyet kapott a kormányon, tehát szükség esetén a kis sofőr felhívhatja magára a figyelmet. A zöld traktor teherbírása 50 kg, úgyhogy a kicsi használhatja gyakorlatilag addig, amíg ki nem növi.

A jármű csúszásmentes pedálokkal és lánccal van felszerelve, amely ha fellazul, könnyedén megfeszíthető egy beépített berendezéssel. A láncmeghajtás biztonságosan el van rejtve, védett portól és szennyeződésektől, melyek belekerülhetnének. A gyermekjármű csodálatos valóságos színei UV védelemmel vannak ellátva, hogy a nap ne tegyen kárt bennük. Biztosító csap segítségével a traktorhoz egy nagy pótkocsi van kötve, melynek teherbírása 25 kg. Ez elegendően nagy méret homok, vagy bevásárlás fuvarozására. Nagy, működő homlokrakodó is helyet kapott a járgány elején, így a kicsi pakolhat rakományt egészen 3 kilogramm súlyig.

Interaktív kórmány BIG hang és fényeffektussal bébitaxikhoz BIG New&Classic és BIG traktorokhoz 2 éves kortól

Interaktív BIG kormány kitűnő kiegészítő a BIG traktorhoz. Alkalmas 2 éves kortól. Kormány sebességmérővel, irányjelzőkkel és más hang és fényeffektekkel gazdagított gombokkal lett kialakítva. Pont az átgondolt részleteknek köszönhetően reális felnőtt kormány érzését adják vissza a gyerkőcnek.

Jellemzői

  • 24 hó kortól ajánlott
  • 8 különböző hangot ad ki
  • fényeffektekkel gazdagítva
  • kompatibilis a BIG bébitaxikkal és traktorokkal
  • méretei 20*20*11 cm
  • elemek 3xAAA/LR3

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.