Szett házikó Barátok Smoby előkerttel és talicska vödörrel és fűnyíróval

Termék leírása

Szett Smoby Barátok házikó kiskerttel, fűnyíró és talicska vödör szettel egy igazán népszerű szabadtéri játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik egyedi kerti játékokra vágynak. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok a Smoby és Écoiffier márkáktól együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és menő játszóközpontot varázsolnak az udvarra. Játékok az udvar díszévé válnak és több gyerkőc közös mókázására is alkalmasak.

Gyerek házikó Barátok Smoby előkerttel és UV szűrővel

Smoby Barátok játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is már 3 éves kortól. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. 

Gyerek kerti talicska Écoiffier piros kiegészítőkkel 18 hó kortól

Gyerek talicska tartozékokkal az Écoiffiertől egy nagyon szép játék minden gyerkőc számára 18 hónapos kortól, mellyel a homokozóban és a kertben garantált lesz a móka. Gyermek talicska csodaszép piros-zöld színkombinációban pompázik, mely a tartozékokkal nagyon szép benyomást kelt. A szettbe tartozik praktikus lapát, gereblye, locsolókanna, répa homokozóforma és vödör szép kerti motívummal díszítve. Talicska gyerekeknek minőségi alapanagból készült és a nagyobb stabilitás érdekében 2 keréken gurul. Kis segédje számára egyszerű lesz a használata, kezelése és sok örömteli pillanatot fog szerezni számára.

A talicska nagyon jó hatással van a gyerek finom motorikus és mozgási képességeinek fejlődésére. Ahogy gyerekek a barátaikkal közösen játszanak a talicskával és homokozóba tartozó játékokkal szocializálódnak, megtanulnak együttműködni és fejlődik kommunikációs képességük is. A játékok csodálatos színvilága szintén serkenti a kis lurkók kreativitását és elképzelőerejét. Teljes méretei a talicskának 59*30*32 cm.

Fűnyíró Picnic Écoiffier hanggal és tartállyal 18 hó-tól

Écoiffier fűnyíró Picnic egy 54 cm magas gyerek fűnyíró. Minőségi és ellenálló műanyagból készült. A fűnyíró motorja és tartálya a levágott fűre teljesen valósághű kinézetet kölcsönöz a gyerek fűnyírónak. Tologatás közben kattogó hangot ad ki. Gyermek járássegítőként is jól hasznosul. Ez egy kitűnő játék olyan gyerkőcnek, aki szívesen segít apukájának a fűnyírásban. 18 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek. Méretei a gyermek fűnyírónak 74*28,5*54 cm.

Smoby és Écoiffier játékgyártó vállalatok a gyerekek világába modern francia külcsínben pompázó minőségi játékokkal hosszantartó boldogságot és szórakozást visznek. Lekerekített élek és a minőségi műanyag garancia a biztonságos játékra. Smoby vállalat minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Minőség és egyedi kivitelezés garantálja a hosszantartó örömteljes szórakozást a Smoby és Écoiffier játékokkal. A Smoby és Écoiffier játékok Európában lettek legyártva és legjobb választás csemetéik részére.

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
MegjegyzésBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha