Szett házikó Barátok Smoby konyhával és csengővel és sport szett 6 játékkal

Termék leírása

Egyedi gyerek játszóház Smoby Barátok és Écoiffier sport játékszett játékkészlet, a francia Smoby és  Écoiffier gyártók műhelyéből, gyönyörű éke lesz a kertnek vagy az udvarnak, amelytől ezentúl a kicsik el sem fognak tudni szakadni és sok örömet és vidámságot fog számukra nyújtani. Ezentúl a nyári napokon nem lesz gond a kicsiket lefoglalni. Játékkonyha kiegészítőkkel és elektronikus csengő a gyerekházból tökéletes játszóteret varázsol, ahol gyermekek a sok szabad idejüket eltölthetik majd. Kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgat majd a Écoiffier sport játékszett. Ezt a nagyszerű sport készletet 3 éves kortól tudják a kicsik kihasználni beltéren és kültéren egyaránt. Smoby Barátok gyerekházikó és 6 különféle Écoiffier játék időtlen játékok, melyek tökéletesen kiegészítik egymást és sok fajta lehetőséget nyújtanak a játékra majd a gyerkőcöknek. Ha azt szeretné, hogy gyerkőce több időt töltsön a friss levegőn, akkor ez a játékkészlet az ideális választás. Szerezzen dupla örömet gyermekének és közben spórolhat is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Kerti műanyag Barátok ház a Smoby játékgyártótól modern stílusban lett kialakítva. Hála az óriási méreteinek és tágas belterének elegendő helyet nyújt több gyerkőc közös játékához is. A játszóház magassága 172 cm, alapzata 217*155 cm. A fehér, szürke, zöld és narancssárga színek vonzó külsőt kölcsönöznek  a gyerekháznak. A Barátok játszóház kedvelt hely lesz a kicsik körében 3 éves kortól. A műanyag házikó élei lekerekítettek, szilárd és biztonságos a gyermekek játékához. Nagyon érdekes kiegészítése a játszóháznak a konyhasarok mosogatótálcával, mely minden gyerek figyelmét felkelti. ASmoby házikó részletgazdag kidolgozása fejleszti a kicsik fantáziáját is. Smoby műanyag Barátok házikó kedvenc kerti játszóhellyé válik a gyermekek körében. Hogy a játék még élethűbb legyen, a Smoby francia játékgyártó a házikót felszerelte nagyon sok hasznos kiegészítővel is 2 gyerek részére.

A konyhasarok fel van szerelve konyhai étkészlet és edények 2 gyerek részére. Piknik asztal 2 paddal nagyszerű hely az ebéd felszolgálására, de nagyon sok féle képpen kitudja majd a kicsi használni az asztalkát. A piknik asztal padokkal lehet a házikó belterében de a játszóházon kívül is el lehet helyezni. A piknik asztalt padokkal rá lehet a házra erősíteni így teljesen stabil és biztonságos lesz az. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm. A konyhasarok valódiságát még akonyhai evőeszközök, edények, műanyag élelmiszerek is támogatják. Az oldalsó akasztók segítségével rendet is tud az eszlözök közt tartani a kicsi. 

A műanyag Barátok házikó elülső részén található a bejárati ajtó, mely 91 cm magas és 41 cm széles. Továbbá 2 nagy ablak és egy kisablak sötétítőkkel az emeleten is megtalálható elöl. Minden egyes látogatót meglep majd az elektronikus csengő kellemes dallama. Gyerkőcök imádják a valós játékokat, mint például a csengő az ajtón, felszerelt konyha mosogatótálcával egyedi élményt nyújt a kicsiknek. Az ajtón postaláda díszeleg. Az egyik nagy ablak alatt virágtartó található, ahova  a kicsik növényeket ültethetnek és nevelhetnek. A virágok nem csak szebbé teszik a játszóházat, hanem megtanulják a kicsik, hogy hogyan kell a növényekkel bánni és törődni velük. A Barátok játszóház hátsó részén rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. A házikó falai tégla imitációval vannak díszítve, mely valós házra emlékeztet. Műanyag Smoby házikó anti UV szűrővel gyerekeknek védelmet nyújt a káros napsugarak ellen és a házikóban kellemesen játszhatnak akár rossz idő esetén is.

Kerti sport szett Sport Sets Écoiffier 6 fajta játék

Sport játék szett kertbe Sport Sets a francia Écoiffier vállalattól egy többfunkciós szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 3 éves kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék kiskacsákkal, golf, karikadobáló, labdakilӧvő és frisbee. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozásra egyaránt. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

Ez egy ideális játék készlet kislányok és kisfiúk részére egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktívan mozogni. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít. A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. 

A Smoby és Écoiffier játékszett nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. A házikó a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származik, amely minőségi és egyedi játékokat gyárt. A Smoby minőségi tanúsítvánnyal rendelkező játékgyártó, a fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A legszigorúbb előírásoknak teljesen megfelel, így az Ön számára ez a házikó a legjobb választás. A Smoby és Écoiffier európában legyártott játékok a legjobb választás gyermek részére. Ajándékozza meg gyermekeit a felejthetetlen szabadtéri játékok örömével.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.