Szett házikó Barátok Smoby konyhával és csengővel és talicska kerti szerszámokkal és fűnyíróval

Termék leírása

Egyedi játékkészlet Barátok játszóház és talicska, fűnyíró és kiskocsi szerszámokkal a francia Smoby és Écoiffier játékgyártók műhelyéből nagyszerű játékok a kertbe vagy az udvarra. Játékok minőségi műanyagból készültek lekerekített élekkel, így a játékok teljesen biztonságosak. A Barátok házikó és a talicska, fűnyíró és szerszámok színben nagyszerűen kiegészítik egymást. A házikóban történő játékot minden gyerkőc nagyon kedveli. Kerti házikó Barátok elegendő helyet nyújt a gyerkőcöknek a játszásra. Csengő az ajtón a játékot még életszerűbbé varázsolja. Ezzel a nagyszerű készlettel dupla örömet szerez a kicsiknek és még spórolhat is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Kerti műanyag Barátok ház a Smoby játékgyártótól modern stílusban lett kialakítva. Hála az óriási méreteinek és tágas belterének elegendő helyet nyújt több gyerkőc közös játékához is. A játszóház magassága 172 cm, alapzata 217*155 cm. A fehér, szürke, zöld és narancssárga színek vonzó külsőt kölcsönöznek  a gyerekháznak. A Barátok játszóház kedvelt hely lesz a kicsik körében 3 éves kortól. A műanyag házikó élei lekerekítettek, szilárd és biztonságos a gyermekek játékához. Nagyon érdekes kiegészítése a játszóháznak a konyhasarok mosogatótálcával, mely minden gyerek figyelmét felkelti. ASmoby házikó részletgazdag kidolgozása fejleszti a kicsik fantáziáját is. Smoby műanyag Barátok házikó kedvenc kerti játszóhellyé válik a gyermekek körében. Hogy a játék még élethűbb legyen, a Smoby francia játékgyártó a házikót felszerelte nagyon sok hasznos kiegészítővel is 2 gyerek részére.

A konyhasarok fel van szerelve konyhai étkészlet és edények 2 gyerek részére. Piknik asztal 2 paddal nagyszerű hely az ebéd felszolgálására, de nagyon sok féle képpen kitudja majd a kicsi használni az asztalkát. A piknik asztal padokkal lehet a házikó belterében de a játszóházon kívül is el lehet helyezni. A piknik asztalt padokkal rá lehet a házra erősíteni így teljesen stabil és biztonságos lesz az. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm. A konyhasarok valódiságát még akonyhai evőeszközök, edények, műanyag élelmiszerek is támogatják. Az oldalsó akasztók segítségével rendet is tud az eszlözök közt tartani a kicsi. 

A műanyag Barátok házikó elülső részén található a bejárati ajtó, mely 91 cm magas és 41 cm széles. Továbbá 2 nagy ablak és egy kisablak sötétítőkkel az emeleten is megtalálható elöl. Minden egyes látogatót meglep majd az elektronikus csengő kellemes dallama. Gyerkőcök imádják a valós játékokat, mint például a csengő az ajtón, felszerelt konyha mosogatótálcával egyedi élményt nyújt a kicsiknek. Az ajtón postaláda díszeleg. Az egyik nagy ablak alatt virágtartó található, ahova  a kicsik növényeket ültethetnek és nevelhetnek. A virágok nem csak szebbé teszik a játszóházat, hanem megtanulják a kicsik, hogy hogyan kell a növényekkel bánni és törődni velük. A Barátok játszóház hátsó részén rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. A házikó falai tégla imitációval vannak díszítve, mely valós házra emlékeztet. Műanyag Smoby házikó anti UV szűrővel gyerekeknek védelmet nyújt a káros napsugarak ellen és a házikóban kellemesen játszhatnak akár rossz idő esetén is.

Talicska két kerékkel Garden&Seasons Écoiffier 18 hó-tól

Játék talicska Garden&Season a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán szép türkíz-zöld színkombinációban pompázó talicska, mely minden gyerkőcöt boldoggá varázsol már 18 hónapos kortól. A gyártásnál felhasznált műanyag kellemes a tapintásra, köszönhetően az elülső két keréknek a talicska könnyen kezelhető. A fogantyúk gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, így a talicska kezelése és a rakomány szállítása egyszerű lesz a kicsik számára. Talicska alacsony súlya megkönnyíti az egyensúlyozást szállítás során. A talicskában homok, játékok vagy bármi szállítható. Méretei a talicskának 59*30*32 cm.

Kiskocsi kerti szerszámokkal Garden&Seasons Écoiffier 6 kiegészítővel 18 hó-tól

Kiskocsi kerti szerszámokkal Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy minőségi gyerekjáték örökmozgó gyerkőcöknek már 18 hónapos kortól. Kerti kiskocsi nagyon szép kék-zöld színkombinációban tetszeleg és minőségi műanyagból készült, így minden gyerkőc figyelmét elnyeri első pillantásra. Nagy tolókar a könnyed manipuláció érdekében lett kialakítva, kiskocsi stabil, könnyen irányítható a két keréknek köszönhetően. A kerti készlet tartalmaz 6 hasznos szerszámot, melyek megkönnyítik a kerti munkálatokat. Ide tartozik a nagy levélgereblye, klasszikus gereblye, kislapát, kapa, ültetőlapát és locsolókanna

Fűnyíró XL Garden&Seasons Écoiffier hanggal és funkciókkal 18 hó-tól

Játék fűnyíró XL Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló kerti játék minden örökmozgó gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Fűnyíró minőségi műanyagból készült ellenálló tulajdonságokkal. Részét képezi a nyitható kosár is, mely a fűnyíróra ráhelyezhető. A stabil és egyszerű manipulációt a 4 fekete kerék biztosítja és a ergonomikusan kialakított tolókar, a kicsik kezecskéihez kialakítva. A piros startoló huzal meghízásával mechanikus hangot ad ki a fűnyíró, mint a valódi fűnyíró indításánál. A tartályon piros üzemanyag-kupak található, mely a játékot még valósághűbbé teszi.

A kerti játékokat, a francia Smoby játékgyártó műhelyéből jellemzi, a nagyon jó minőség, az ellenállóság és a bársonyos tapintás. A lekerekített élek garantálják a biztonságos játékot. Az anti UV szűrőnek segítségével a játékok színei éveken keresztül megtartják élénkségüket. A Smoby játékok garantálják, hogy gyermeke és annak barátai biztonságban órákon keresztül fognak majd szórakozni a játékokkal. A Smoby játékok a legjobb választás gyermeke részére. Écoiffier szintén francia vállalat, mely minőséget kínál ésszerű áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.