Szett házikó Jóbarátok Smoby konyhával és csengővel és kutyus libikóka

Termék leírása

Smoby játékkészlet egy egyedi Barátok házikóból és csodaszép kutyus libikókából áll. Ezek a fantasztikus játékok a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak, mely garanciát vállal a minőségi, ellenálló és biztonságos játékaira. Játszóház és a libikóka nagyszerűen kiegészítik egymást nem csak színben, hanem funkcionalitásukat is illetően. Együtt alkotnak egy tökéletes játszócentert, mely minden kert és udvar éke lesz. Gyerkőcök hosszú órákon keresztül fognak majd játszadozni ebben a kiváló játszócenterben, melyben fejlődik a motoros képességük, fantáziájuk és kreativitásuk és új baráti kapcsolatokra is szert tesznek. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 2 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Gyerek házikó Friends House a Smoby játékgyártó műhelyéből nagyszerű játék kertbe, mellyel több gyermek is tud játszani egyszerre. A ház falai fehérek, szürke, narancssárga és zöld részletekkel kidolgozva. A gyermekház stabil, szilárd ésbiztonságos. Teljes magassága 172 cm. Alapzat méretei 221*155 cm. Érdekes kiegészítője a játszóházikónak a konyha, amely fel van szerelve mosogatótálcával, mint az igazi konyhában, edénycsepegtetővel, akasztókkal konyhai eszközök felakasztásához. 

Hogy a játék teljesen élethű legyen a konyhában, a kisház fel van szerelve edény és étkészlet szettel 2 személy részére. Ezek segítségével a kicsik finom ételeket fognak tudni készíteni és a piknik asztalnál majd el is fogyaszthatják azokat. A piknik asztal padokkal szintén a házikóhoz tartozik. A piknik asztalt a házikó belterébe is ki lehet alakítani, így egy kényelmes étkezőrész tárul a gyermekek elé. A játszóház elülső részén nyitható bejárati ajtó található, 2 nagy ablak és egy 1 kis ablak a felső részen. A konyha a belső résszel nyitott ablakkal van összekapcsolva, melyen keresztül lehet felszolgálni az elkészített finomságokat. 

A bejárati ajtón a postának van kialakítva nyílás. Az oldalsó asztal méretei 55*38 cm a padoké 23*16 cm. Az ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm. A Barátok játszóház hátsó részén duplán rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. Kedvelt része a játszóházikónak a elektronikus csengő. Minden egyes látogatót meglep majd a csengő kellemes dallama. A gyerekház kisfiúknak és kislányoknak egyaránt alkalmas 3 éves kortól egészen 6 éves korig, vagy még tovább is. 

Libikóka Green Dog Smoby zöld kutyusok UV védelemmel 18 hó-tól

Green Dog libikóka a neves francia Smoby vállalat műhelyéből megfelelő hinta fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Csodaszép élénk zöld színben pompázik, az UV védelemnek köszönhetően hosszú idő után is megtartja eredeti színkivitelezését, a szín nem fakul ki. A libikóka két kutyust formáz meg, melyek közt egy focilabda kapott helyet. A mérleghintát akár 3 gyerkőc is használhatja egyszerre - két ülőhely a kutyusokon található, egy pedig a libikóka középső részén. Az ülőrészek ergonomikusan lettek alakítva, hogy ha a kicsiknek hosszasan támad kedvük a libikókán hintázni, akkor kényelmesen tehessék azt és ne fáradjanak el. 

Ez egy minőségi műanyag termék tartós, ellenálló és egyben sima műanyag alapanyagból, mely tapintásra bársonyos élményt nyújt. Stabil és ellenálló szerkezete a hintának, illetve a minőségi kapaszkodók garantálják a gyerekek biztonságos mókázását. Lekerekített éleinek köszönhetően kisebb gyerkőcök is biztonságosan hintázhatnak rajta. Gyermeke egyedül is hintázhat a kutyus libikókán, elegendő csupán a libikóka középső részére ülnie. Méretei a hintának 115*50*51 cm, teljes hossza 115 cm, magassága 51 cm. Libikóka helytakarékos, könnyen és egyszerűen áthelyezhető. Teherbírása 50 kg.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Ha örömet szeretne szerezni gyermekének, akkor ajándékozza meg Smoby játékkal.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.