Szett házikó Barátok Smoby konyhácskával és vízi pálya MegaBridge gáttal, hajóval és 2 vitorláshajóval

Termék leírása

Szórakoztató és oktató jellegű játékokkal szeretné kis csöppségét megajándékozni? Szett Barátok Smoby házikó konyhácskával és vízi pálya MegaBridge 2 vitorlással és hajóval egy népszerű játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. A játékszett alacsony áron kapható, így azon kívül, hogy spórol, csemetéi modern és minőségi játékokkal gazdagodnak. Játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagokból készültek és gyerkőcöknek hosszantartó szórakozást biztosítanak. A Smoby házikó előnye, hogy anti UV szűrővel lett a felülete kezelve, így éveken keresztül is megtartja szép, élénk színkivitelezését. A játékszett elszórakoztat több gyerkőcöt is egyszerre, testvéreket, barátokat egyaránt.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Barátok Smoby házikó igazán tágas gyerek kerti ház, mely több gyerkőc befogadására is képes. Kerti ház kiskonyhája mosogatótálcával és kiegészítőkkel is fel van szerelve, mint például étkező résszel, mely piknik asztalként is jól funkcional majd. A gyerek Smoby házikó alap méretei 221*155 cm. A bejárati ajtó magassága 91 cm és szélessége 41 cm, a vendégek a jövetelüket az elektronikus csengő megnyomásával tudják jelezni.

 • kerti házikó gyerekeknek 3 éves kortól
 • csomag tömege 38,5 kg
 • aljzat méretei 221*155 cm
 • házikó magassága 172 cm
 • konyhapult mosogatótálcával
 • étkészlet evőeszközökkel
 • 3 ablak elöl és 3 ablak hátul
 • ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm
 • hátsó felezett rácsos ajtó 
 • piknik asztal méretei 55*38 cm, pad méretei 23*16 cm
 • elektronikus csengő elemre 2xAAA/1,5V/LR03

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Vízi pálya AquaPlay Megabridge Bo kapitannyal, vízpumpás gáttal és nagy híddal

Vízi pálya gyerekeknek AquaPlay MegaBridge egy egyedi vízi játék, mellyel elszórakoznak gyerekek 3-tól 7 éves korig. A csatornarendszerhez tartozik játék figura - Bo medve kapitány, vízimalom, konténeres hajó, kisautó, híd, daru a szállítmány áthelyezésére és vízpumpás gát. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Gyerek egyszerű módon összeszereli a vízi pályát, felengedi vízzel és máris kezdődhet a vizes szórakozás. Vízpumpa a vízi játékhoz külön alkatrészként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízszivattyúja legyen a még mókásabb játék érdekében. Egy ilyen csatornarendszerrel egyszerre több gyerkőc is eljátszik közösen.

Szuper kiegészítője a MegaBridge vízi pályának egy nagy híd, melyen keresztül a kisautó közlekedhet a csatornarendszer felett. A meggondolt részletek és különféle lehetőségek az AquaPlay játékkal a gyerekek kedvenc játékává válik nagyon hamar. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi tömítésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt. 

Játék vitorláshajók AquaPlay Nils békával és Lotta kacsával

Vitorláshajók AquaPlay egy csodás szettet képező játék két vitorláshajóból, mely tökéletesen kiegészíti az AquaPlay vízi pályát. A szettbe tartozik sárga és piros vitorláshajók, Nils béka és Lotta kacsa. Állatkák kényelmesen üldögélnek a saját vitorlásukon és készek az AquaPlay csatornarendszer hullámait szelni. Vitorláshajók állatkákkal még érdekesebbé teszik a játékot az AquaPlay vízi pályával, de akár medencébe vagy kádban is sok mókát szereznek a gyerekek számára. Érdekessége az AquaPlay vitorláshajóknak, hogy kompatibilis a lego Duplo kockákkal. Tehát gyerkőcei a lego Duplo játékait kombinálhatják az AquaPlay elemekkel.

Kishajó vízágyúval Fireboat AquaPlay 2 méteres vízsugárral és krokodíl Nils kapitánnyal

Motorcsónak vízágyúval Fireboat AquaPlay nagyszerű kiegészítő AquaPlay vízi pályák mellé, de egymagában is megállja a helyét. Játék kishajó vízágyúval felszerelve egyedi tulajdonsággal rendelkezik, melybe minden kis csöppség 3 éves kortól azonnal beleszeret. A vízágyú vízsugara akár 2 méterre is elér. A kishajóba egyszerű módon belemerjük a vizet és máris kezdődhet a vízi ütközet. Kishajó vízsugárral tökéletes kiegészítője lesz minden vízi pályának, de forró nyári napok alkalmával frissítő vízsugara a gyerekeket is elszórakoztatja. A kishajó kapitánya Nils krokodíl, mely szintén a csomag részét képezi. 

AquaPlay egy neves európai vállalat, mely érdekes vízi játékok gyártásával foglalkozik. Vízi pálya AquaPlay Svédországban lett megtervezve és Németországban legyártva egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból. AquaPlay egy egyedi vízi pálya, mely Svédországból származik. Már 1977 óta szórakoztatják az AquaPlay csatornarendszerek a gyerkőcöket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.