Szett házikó Jóbarátok Smoby konyhával és csengővel és asztal Kertész De Jardinage 2in1

Termék leírása

Smoby játékkészlet egy egyedi Barátok játszóházból és De Jardinage 2in1 asztalkából áll. Ezek a fantasztikus játékok a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak, mely garanciát vállal a minőségi, ellenálló és biztonságos játékaira. Játszóház és az asztalka nagyszerűen kiegészítik egymást nem csak színben, hanem funkcionalitásukat is illetően. Együtt alkotnak egy tökéletes játszócentrumot, mely minden kert és udvar éke lesz. Gyerkőcök hosszú órákon keresztül fognak majd játszadozni ebben a kiváló játszócentrumban, melyben fejlődik a motoros képességük, fantáziájuk és kreativitásuk és új baráti kapcsolatokra is szert tesznek. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 2 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Gyerek házikó Friends House a Smoby játékgyártó műhelyéből nagyszerű játék kertbe, mellyel több gyermek is tud játszani egyszerre. A ház falai fehérek, szürke, narancssárga és zöld részletekkel kidolgozva. A gyermekház stabil, szilárd és biztonságos. Teljes magassága 172 cm. Alapzat méretei 221*155 cm. Érdekes kiegészítője a játszóházikónak a konyha, amely fel van szerelve mosogatótálcával, mint az igazi konyhában, edénycsepegtetővel, akasztókkal konyhai eszközök felakasztásához.

Hogy a játék teljesen élethű legyen a konyhában, a kisház fel van szerelve edény és étkészlet szettel 2 személy részére. Ezek segítségével a kicsik finom ételeket fognak tudni készíteni és a piknik asztalnál majd el is fogyaszthatják azokat. A piknik asztal padokkal szintén a házikóhoz tartozik. A piknik asztalt a házikó belterébe is ki lehet alakítani, így egy kényelmes étkezőrész tárul a gyermekek elé. A játszóház elülső részén nyitható bejárati ajtó található, 2 nagy ablak és egy 1 kis ablak a felső részen. A konyha a belső résszel nyitott ablakkal van összekapcsolva, melyen keresztül lehet felszolgálni az elkészített finomságokat. 

A bejárati ajtón a postának van kialakítva nyílás. Az oldalsó asztal méretei 55*38 cm a padoké 23*16 cm. Az ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm. A Barátok játszóház hátsó részén duplán rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. Kedvelt része a játszóházikónak a elektronikus csengő. Minden egyes látogatót meglep majd a csengő kellemes dallama. A gyerekház alkalmas kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól egészen 6 éves korukig, vagy még tovább is. 

Játszóasztal Kertész De Jardinage 2in1 Smoby 2 éves kortól

A francia Smoby gyártó egy egyedi és modern De Jardinage 2in1 kertész asztallal állt elő, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A Kertész asztal zöld, fehér, kék és piros színkombinációban készült és remek dísze lehet a kerteknek vagy udvaroknak. A multifukciós asztalka két külön kamrával rendelkezik – az egyik homokkal vagy vízzel tölthető fel a másik kis kertként funkcionálhat, ahol a gyerkőc saját növényeit nevelheti, gondozhatja, öntözheti. Mindkét kamra fedéllel fedhető. A kétrészes játszóasztal szerelem első látásra. Segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felöltik a kertészek szerepét, fejlesztik a természethez való pozitív hozzáállást és nő felelőségtudatuk. Az asztal 15 kiegészítővel rendelkezik. A gyerekekre kis kerti kosár kapával, kék locsolókanna, gereblye, ásó, kislapát, tök, sárgarépa és két virágcserép vár. A játék során elsajátítják a kerti szerszámok használatát, eldönthetik, melyik virágokat ültetik el és gondozzák.

A másik kamra vízzel vagy homokkal tölthető fel. A homokozás által a gyerekek elmerülhetnek a fantázia birodalmában. A kis építészek a homokvárak, alagutak építése során zöld lapátot, gereblyét és két homokozó formát is használhatnak. Ha a gyerekek a vizes játékot választják, meglepetés várja őket egy piros csónak formájában. A kapitányok és kalózok sok vidám és izgalmas kalandot és perceket élhetnek át. Letakarva az asztal hagyományos játszóasztalra változik, amely lehetővé teszi az írást, rajzolást, étkezést, társasozást. Az asztalka napernyő rögzítését is lehetővé teszi (a napernyő nem tartozéka az asztalnak).

Smoby egy elismert francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával. Smoby játékok legszigorúbb európai követelményeknek is megfelelnek. A játékok élei lekerekítettek, hogy a játék teljesen biztonságos legyen a kicsik számára. A Smoby játékok kellemesek és bársonyosak tapintásra a gyermek kezecskéknek. Speciális tulajdonsága a Smoby játékoknak, hogy felületük anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a nap káros sugarai ellen. Garancia arra, hogy a játék színei hosszú évek során is élénkek maradnak, nem fakulnak ki. 

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.