Szett házikó Barátok Smoby kiskerttel és pedálos traktor Jim Dumper billenőplatóval

Termék leírása

Azon gondolkodik, hogy milyen menő játékokkal lepje meg csöppségeit? Szett Smoby Barátok házikó kiskerttel és pedálos Jim Dumper traktor billenőplatóval egy igazán időfeletti játékszett minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a szabadban. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és hosszantartó szórakozást kínálnak a kis lurkóknak. Előnyére válik a Smoby és BIG játékoknak, hogy anti UV szűrővel lettek kezelve, így nagyon hosszú ideig megtartják szép és élénk színkivitelezésüket. 

Házikó Jóbarátok tágas Neo Friends House Smoby előkerttel és UV védelemmel - bővithető

Smoby  Friends House gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is már 3 éves kortól. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. 

Traktor billenőplatóval Jim Dumper BIG mozgó részekkel és láncmeghajtással

A Jim Dumper pedálos traktor platóval egy pompás kis járgány gyerekeknek 3 éves kortól. A BIG gyártó traktorja a legapróbb részletekig ki van dolgozva hogy valósághű elményt nyújthasson a kis gazdágnak játék közben. Elülső részében billenőplató van, amely ideális a szerszámok és építőanyag szállításához. Az beépített lánchajtás lehetővé teszi a traktor egyszerű hajtását. Ergonomikus ülése garantálja a kényelmet a hosszan tartó ülés során is.

A járgány csúszásmentes pedálokkal valamint lánccal van ellátva, amely ellazulása esetén egy egyszerű beépített berendezés segítségével meghúzható. A lánchajtás biztonságosan el van rejtve és védve van a szennyeződéstől és piszoktól. A narancssárga traktor méretei 94*46*56 cm. A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét és fantáziáját. Remekül beleillik a szerepjátékokba, melyek során a kicsik finomítják motoros készségeiket és erősítik izomzatukat. A BIG traktor segíti a gyermek sokoldalú fejlődését.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.