Szett házikó Barátok Smoby konyhával és csengővel és vízspriccelő polip

Termék leírása

A forró nyári napokon a gyermekeit elszórakoztatja és kellemesen felfrissíti ez a játékkészlet az európai Smoby és Big játékgyártóktól. Smoby Barátok játszóház és BIG vízspriccelő polip nagyszerű játékkészlet minden gyerkőc részére 3 éves kortól. A gyerekek nagyon sok mókát és szórakozást élnek át majd a kerti házzal és a vidám polip pedig kellemes felfrissülést nyújt számukra a meleg nyári napokon. Ezek a játékok, a Smoby gyerekház és a vidám BIG bohóc, serkentik a kicsi fantáziáját, fejlesztik motoros és mozgási képességeit. Kisgyerekek szívesen játszanak és mókáznak. Válassza a Smoby Barátok játszóházat és vidám vízspriccelő polipot, ezzel szerezve a kicsiknek örömet, Ön pedig ezzel a nagyszerű szettel sokat spórolhat is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Kerti műanyag Barátok ház a Smoby játékgyártótól modern stílusban lett kialakítva. Hála az óriási méreteinek és tágas belterének elegendő helyet nyújt több gyerkőc közös játékához is. A játszóház magassága 172 cm, alapzata 217*155 cm. A fehér, szürke, zöld és narancssárga színek vonzó külsőt kölcsönöznek  a gyerekháznak. A Barátok játszóház kedvelt hely lesz a kicsik körében 3 éves kortól. A műanyag házikó élei lekerekítettek, szilárd és biztonságos a gyermekek játékához. Nagyon érdekes kiegészítése a játszóháznak a konyhasarok mosogatótálcával, mely minden gyerek figyelmét felkelti. A Smoby házikó részletgazdag kidolgozása fejleszti a kicsik fantáziáját is. Smoby műanyag Barátok házikó kedvenc kerti játszóhellyé válik a gyermekek körében. Hogy a játék még élethűbb legyen, a Smoby francia játékgyártó a házikót felszerelte nagyon sok hasznos kiegészítővel is 2 gyerek részére.

A konyhasarok fel van szerelve konyhai étkészlet és edények 2 gyerek részére. Piknik asztal 2 paddal nagyszerű hely az ebéd felszolgálására, de nagyon sok féle képpen kitudja majd a kicsi használni az asztalkát. A piknik asztal padokkal lehet a házikó belterében de a játszóházon kívül is el lehet helyezni. A piknik asztalt padokkal rá lehet a házra erősíteni így teljesen stabil és biztonságos lesz az. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm. A konyhasarok valódiságát még a konyhai evőeszközök, edények, műanyag élelmiszerek is támogatják. Az oldalsó akasztók segítségével rendet is tud az eszlözök közt tartani a kicsi. 

A műanyag Barátok házikó elülső részén található a bejárati ajtó, mely 91 cm magas és 41 cm széles. Továbbá 2 nagy ablak és egy kisablak sötétítőkkel az emeleten is megtalálható elöl. Minden egyes látogatót meglep majd az elektronikus csengő kellemes dallama. Gyerkőcök imádják a valós játékokat, mint például a csengő az ajtón, felszerelt konyha mosogatótálcával egyedi élményt nyújt a kicsiknek. Az ajtón postaláda díszeleg. Az egyik nagy ablak alatt virágtartó található, ahova  a kicsik növényeket ültethetnek és nevelhetnek. A virágok nem csak szebbé teszik a játszóházat, hanem megtanulják a kicsik, hogy hogyan kell a növényekkel bánni és törődni velük. A Barátok játszóház hátsó részén rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. A házikó falai tégla imitációval vannak díszítve, mely valós házra emlékeztet. A műanyag Smoby Barátok gyerekház Anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a káros sugarak ellen, házikóban pedig akár rossz időjárás esetén is kellemesen játszhatnak a csöppségek.

Vízi játék polip Aqua Nauti BIG 4 méteres vízsugárral

Víz spriccelő polip Aqua Nauti a német BIG vállalat műhelyéből egy igazán egyedi kerti játák, mely első pillantásra felkelti kisfiúk és kislányok figyelmét már 3 éves kortól. Vidám és mosolygós polip nagyon szép kék színárnyalatokban tetszeleg, a kis gézengúzoknak a nyári, gyakorta elviselhetetlen, forróságokban hideg felfrissülést nyújt szórakoztató vízsugárral. Miután a spriccelő vízi polipot egy hagyományos kerti locsolócsőhöz csatlakoztatják, a sapkája felrepül 4 m magasságba, illetve a víz nyomásától függően. Már az emelkedés során a polip sapkája elkezd forogni, így kellemes felfrissülés vár a huncut gyerkőcökre. A műanyag, melyből a polip készült UV szűrőt tartalmaz, ez megvédi színeit a kifakulástól és a játék ugyanolyan gyönyörű és ragyogó marad, mint az első napon. Valósághű csápjai extra stabilitást nyújtanak, borulásgátlóként funkcionálnak. 

Dizájnos polip minden udvart és kertet szebbé varázsol. Minden gyermek a fárasztó szünidei játszadozás után szívesen felfrissül mellette és mindennapi társává válik. A szülők csak irigyelhetik a kicsinyek szórakoztató felfrissülését, de erre valójában nem is lesz szükség, hiszen a polip sapkája olyan magasra repül, ahogy szeretnénk, így kicsik és nagyok is szórakozhatnak mellette a nyáron. Vízi játék hosszú ideig fogja a családot szolgálni, nyári bulik, kerti partyk, kirándulások során mindig kellemes felfrissülést nyújt majd. Víz spriccelő polip méretei 45*45*45 cm, nem foglal nagy helyet, könnyen tárolható. 

A Smoby elismert francia játékgyártó, mely évek során át büszkélkedik egyedi és minőségi játékokkal. A Smoby műanyag játékok  kellemesek és bársonyosak a tapintásra. BIG német játékgyártó szintén nagyszerű minőségi játékokat gyárt. A Smoby és BIG játékgyártók garanciát vállalnak a minőségre, egyediségre és biztonságra. A Smoby és BIG játékok a legszigorúbb európai normáknak is megfelelnek. A játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek védve legyenek a sérülésektől. Kerti játszóház és vízspriccelő polip nagyszerű játékok kedvezményes áron, ezér sem lehet nekik ellenállni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.