Szett házikó Barátok Smoby Kiskerttel és vízi pálya Container Port mozgó daruval és 3 kishajó ágyúval

Termék leírása

Szett Smoby Barátok házikó kiskerttel és vízi pálya AquaPlay Container Port daruval, 3 kishajóval és vízágyúval egy igazán népszerű játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik nem csupán mókára vágynak, de új ismeretekkel is szeretnének gazdagodni a víz fizikai tulajdonságairól. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Az egyedi külcsínben pompázó Smoby és AquaPlay játékok több gyerkőc közös szórakozására is megfelelőek.

Gyerek házikó Barátok Smoby előkerttel és UV szűrővel

Smoby  Friends House gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. Egy bájos házikó bájos gyerekeknek 3 éves kortól. Az ajtó magassága 97 cm, szélessége 41 cm. A felezett ajtó magassága 42 cm, szélessége 40 cm. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm.

A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában.

Vízi pálya AquaPlay Container Port mozgó konténer daruval, 2 figurával és malommal

Vízi pálya gyerekeknek AquaPlay Container Port egy egyedi csatornarendszer 3-7 éves korosztály részére. Menő vízi pályán Bo medve és Wilma víziló dolgozik. Ezen felül a csatornarendszerhez tartozik malom, vízikerék, konténeres hajó, kisautó és egyedi konténeres mozgó daru, mely a szállítmány áthelyezésére szolgál. A vízi pálya összeillesztés után egyszerűen felönthető vízzel és már kezdődhet is a szórakozás csöppsége számára. Egy csatornarendszerrel több gyerkőc is kényelmesen eljátszik. Teljes magassága a vízi játéknak 25 cm, méretei 104*90*25 cm. 

Kiváló kiegészítője a Container Port vízi játéknak a konténeres daru, mely kiváló segítséget nyújt a kis munkásnak a szállítmány áthelyezésére a csatornarendszeren belül. Kigondolt részletek és rengeteg lehetőség a különleges játékra teszi az AquaPlay játékot egyedivé legkisebbek számára. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízi pumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását. AquaPlay csatornarendszer végtelen lehetőséget nyújt a bővítésre és átalakításra.

Vitorláshajók gyerekeknek AquaPlay Regatta

Vitorlás hajó gyerekeknek AquaPlay Regatta egy szép hajó, mely minden AquaPlay vízi pályát érdekesebbé varázsol. Vitorlásokat leengedhetik a csatornarendszeren keresztül, át a hidakon, versenyezhetnek velük és megfigyelhetik a zsilip működését a kishajókon keresztül. Játék vitorlás Regatta méretei 11*8*10 cm és minden gyerek részére megfelelő 3-tól 7 éves korig. Ebben a szettben 3 vitorlásra lel csemetéje mégpedig kék, piros és sárga színben.

Kishajó vízágyúval Fireboat AquaPlay 10 méteres vízsugárral 

Gyerek kishajó AquaPlay Fireboat egy nagyszerű kishajó AquaPlay vízi pályához, de a gyerkőcök a vízi pályán kívül is élvezhetik a játék adta lehetőségeket. Gyerek kishajó vízágyúval felszerelve egyedi tulajdonsággal rendelkezik, melybe minden kis csöppség 3 éves kortól azonnal beleszeret. A vízágyú vízsugara akár 10 méterre is elér. A kishajóba egyszerű módon belemerjük a vizet és máris kezdődhet a vízi ütközet. Kishajó vízsugárral tökéletes kiegészítője lesz minden vízi pályának, de forró nyári napok alkalmával frissítő vízsugara a gyerekeket is elszórakoztatja. AquaPlay kishajó méretei 16,5*7,5*7 cm és minden AquaPlay csatornarendszerrel és LEGO Duplo-val kompatibilis.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásában. AquaPlay egy neves európai vállalat, mely érdekes vízi játékok gyártásával foglalkozik. Vízi pálya AquaPlay Svédországban lett megtervezve és Németországban legyártva. AquaPlay egy egyedi vízi pálya, mely Svédországból származik. Gyerekek az AquaPlay játékon keresztül megismerkednek a víz fizikai tulajdonságaival, saját kis vízpumpájuk és csatornarendszerük lesz. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...