Szett házikó Barátok Smoby konyhácskával és vízi pálya AquaPlay Mega LockBox bőröndben

Termék leírása

Lepje meg gyerkőceit minőségi játékokkal, melyek hosszú éveken keresztül fogják csemetéit szórakoztatni. Szett Barátok Smoby házikó konyhácskával és vízi pálya Mega LockBox bőröndben örömet szerez kisfiúknak és kislányonak 3 éves kortól. A játékszett akciós áron kapható, így azon kívül, hogy spórol, csemetéi modern és minőségi játékokkal gazdagodnak. Játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagokból készültek és gyerkőcöknek hosszantartó szórakozást biztosítanak. A Smoby házikó előnye, hogy anti UV szűrővel lett a felülete kezelve, így éveken keresztül is megtartja szép, élénk színkivitelezését. A játékszett elszórakoztat több gyerkőcöt is egyszerre, testvéreket, barátokat egyaránt.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Barátok Smoby házikó igazán tágas gyerek kerti ház, mely több gyerkőc befogadására is képes. Kerti ház kiskonyhája mosogatótálcával és kiegészítőkkel is fel van szerelve, mint például étkező résszel, mely piknik asztalként is jól funkcional majd. A gyerek Smoby házikó alap méretei 221*155 cm. A bejárati ajtó magassága 91 cm és szélessége 41 cm, a vendégek a jövetelüket az elektronikus csengő megnyomásával tudják jelezni.

 • kerti házikó gyerekeknek 3 éves kortól
 • csomag tömege 38,5 kg
 • aljzat méretei 221*155 cm
 • házikó magassága 172 cm
 • konyhapult mosogatótálcával
 • étkészlet evőeszközökkel
 • 3 ablak elöl és 3 ablak hátul
 • ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm
 • hátsó felezett rácsos ajtó 
 • piknik asztal méretei 55*38 cm, pad méretei 23*16 cm
 • elektronikus csengő elemre 2xAAA/1,5V/LR03

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Gyerek vízi pálya AquaPlay Mega LockBox bőröndben 4 figurával 3-7 éves korosztály számára

Vzi pálya gyerekeknek AquaPlay Mega LockBox a legjobb választás csöppsége részére, ha megunhatatlan játékot keres számára. Kényelmesen eljátszik vele egy, de akár több gyerkőc is közösen. A játék megfelelő 3 éves kortól. Az AquaPlay vízi pályában tükröződik a legjobb svéd minőség. A gyerek vizes játékhoz tartozik 4 állatka is - maci Bo, víziló Wilma, Nils béka és Lotta kacsa. Csatornarendszer 4 különböző tartozékkal van felszerelve: zsilip vízpumpával, komp kikötővel, hajókikötővel és vízimalommal és daruval egyaránt. A játékhoz tartozik kisautó, csónak és komp is. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. A csatornarendszer tartós és környezetbarát műanyagból készült. A vízi pálya magassága 22 cm, méretei 150*160*22 cm.

A Mega LockBox játék előnye, hogy bőrönddé csukható össze. Gyerkőce bárhova magával tudja vinni kedvenc játékát, nyaralásokra, kirándulásokra, sosem fog már unatkozni. Gyerekek a vízi játékon keresztül megfigyelik a hajók mozgását, leengedik azokat a zsilipen keresztül a csatornarendszerbe, vízimalommal felkavarják az állóvizet, a daru segítségével szállítmányt tudják áthelyezni, vízpumpa segítségével pedig feltudják tölteni a zsilipet. A csatornarendszer generációról generációra átadható magas minőségének hála, így többéves mókát és kacagást ajándékoz gyeremekinek.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosított műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves jótállás vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.