Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és előkerttel és konyhácskával

Termék leírása

Szett házikó pilléreken Pilings House 1,5 m csúszdával, konyhácskával és előkerttel egy igazán időtlen játékszett minden kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és minden udvart még egyedibbé varázsolnak. Pilléreken álló Smoby házikó francia dizájnban pompázik, színkivitelezését anti UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Modern konyhácska az Écoiffier műhelyéből került ki, csemetéiből pillanatok alatt igazi séfszakács kerekedik. Ezek a nagyszerű játékok több gyerkőcöt is elszórakoztatnak egyszerre.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Játékkonyha 100% Chef Stove Écoiffier 19 kiegészítővel 18 hó-tól

Az Écoiffier 100% Chef játékkonyha gyerekeknek egy csodálatosan szép pӧttyӧs kis konyha, melynek magassága 79 cm, szélessége 56 cm. A játékkonyha a piros-fekete-ezüst vonzó és trendi színkombinációban ragyog. Használata gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A praktikus és funkcionális konyhácska ideális kiegészítője minden gyerekszobának. Nyitható ajtajú sütővel, élelmiszereknek szánt polcokkal, edény akasztókkal és a munkafelület felett elhelyezkedő órával rendelkezik. A játékkonyha oldalán a gyerkőcӧk egy mosogatótálcát és tűzhelyet találnak. A konyhácskában való szerepjáték során fejlődik a gyermekek magatartása és kommunikációja, megismerkednek a színekkel és tárgyakkal. A játékkonyha együttesen 19 konyhai kellékek tartalmaz, kӧztük megtaláljuk az edényeket, lábasokat, élelmiszereket, só és borstartót és sok más egyebet.

Előkert két virágtartóval Smoby UV védelemmel

A francia Smoby vállalat nem csupán a legminőségibb játszóházakkal szerez örömet a gyerekeknek világszerte, de praktius kiegészítőkkel és tartozékokkal is bővítette kínálatát a kicsik elégedett és önfeledt szórakozása érdekében kis kuckójukban. Előkert két virágtartóval a kis házikó egyik legérdekesebb elemévé válik, hisz azon gyerkőcök, akik szívesen öltik fel a kis kertész szerepét és segédkeznek a kerti munkálatokban szüleiknek, ezzel a kiváló tartozékkal sajtát kis kertecskére tesznek szert és csodaszép virágok nevelésébe kezdhetnek. Előkertet két részből álló praktikus térválasztó kerítés teszi ki, mely zöld színben pompázik, elhelyezése a házikó bejárata elé teljesen egyszerű. A kerítésen két darab piros színű virágtartó kapott helyet, melyekbe a gyerekek szebbnél-szebb virágokat ültethetnek és nevelhetnek. Az előkert megegyező színárnyalatban pompázik, mint a közkedvelt házikó, így csodaszép összképet mutat majd a kertben vagy az udvaron.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg35 kg
MegjegyzésHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...