Szett házikó Pretty Blue Smoby és csúszda Toboggan XS hossza 90 cm 24 hó-tól

Termék leírása

A Pretty Blue egyedi gyerek házikó UV szűrővel és a Toboggan XS gyerek csúszda szett a francia Smoby gyártó műhelyéből gyönyörű éke lesz a kertjének és gyermekei ennek köszönhetően nem fogják akarni elhagyni ezt a helyet. A játékok nagyon kellemes kék és zöld színkombinációban készültek. A szett a Pretty Blue gyerek házikóból és a Toboggan XS gyerek csúszdából áll. A szett részei színben és dizájnban is ideálisan kiegészítik egymást és egy egységet alkotnak, amely egy kész kerti szórakoztató központot alakít ki. A Smoby gyártóra jellemző egyedi tulajdonságoknak köszönhetően ezek a játékok nagy népszerűségnek örvendenek.

Gyerek házikó Pretty Blue Smoby UV szűrővel 2 éves kortól

A Smoby Pretty Blue gyerek játszóházikó egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, így nagyon sokáig éke lehet a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha éppen a dobozból lett volna kicsomagolva. A Smoby gyerek házikó egyszerűen össze és szétszerelhető. Szétszerelt állapotban nagyon hely takarékos, ezért nem kell aggódni, hogy esetleg útban lesz. A házikó stabilitása a minőségi műanyagban rejlik, mely szilárd és ellenálló jellemzőkkel rendelkezik. A műanyag érintésre bársonyos tapintású. A házikó szélei lekerekítettek így játék közben nem kell a sérülések miatt aggódni.

A Smoby Pretty Blue gyerek házikó egyedi élénk kék színben ragyogogó elhúzható ablaktáblával van felszerelve és rácsozott ablakkal rendelkezik. Csodaszép kék-szürke-zöld és fehér színkombinácioban pompázik. A házikó színe és dizájnja nagyszerűen beleolvad a kerti környezetbe és az udvar ékévé válik. Az időfeletti egyszerűsége és tágas beltere miatt a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A Pretty Blue kerti házikó szürke színű tetejét fedélhéjazat imitációja díszíti. A házikó falait építőanyag és virágcserép dombormintázata ékesíti. A játékházban való játék minden korosztályú gyermek számára vonzó. Órákon keresztül barátaikkal vagy testvéreikkel együtt szórakozhatnak. A kerti házikó és kiegészítő szettet csodaszép valósághű kivitelezésű asztal padokkal egészíti ki, mely tӧkéletes színharmóniában van a házikóval.

A gyerekek a játékhoz nem csak a házikó belterét, de külterét is felhasználhatják és élvezhetik a teraszon való üldӧgélést. A Smoby gyerek házikók az ellenállóságuk és minőségüknek kӧszӧnhetően a piac legminőségesebb házikói kӧzé tartoznak. A tӧkéletes ergonómikus megoldások a játékot még élvezetesebbé varázsolják és tágas játszóteret alakítanak. A házikóban való gyerekjáték fejleszti a gyermekek kommunikációs képességeit és általa kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó ӧsztӧnző kӧrnyezete szerepet játszik a kicsik szókincsének bővítésében is. A Smoby gyerek házikó ellentétben a fa házikókkal, csodálatos színekben pompázik serkentve így a gyerekek fantáziáját, játékosságát és képzelőerejét. A Smoby gyerek házikó nem csak a gyerekeknél, de a barátaiknál is nagy sikert arat. Ebben a termékben egy csodaszép kerti vagy udvari kiegészítő rejlik, mely minden kisgyermek beteljesült álma.

Gyerek csúszda Toboggan XS Smoby vízzel hossza 90 cm 24 hónapos kortól kék-zӧld

A szett részét a Toboggan XS gyerek csúszda is alkotja, mely az egyik legkedveltebb termék a gyermek csúszdák között. 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik  garantálva ezzel az intenzív és egyedi csúszási élményt. A gyerek csúszda terhelhetősége maximum 20 kg. A Smoby Toboggan XS gyerek csúszda a tӧkéletes választás gyermekei részére. Csúszófelülete ergonomikusan formázott, előnyére válik, hogy a forró nyári napokon kerti tӧmlőre csatlakoztatható és saját kis tobogánná alalkítható, így a gyermekek egyenesen a medencébe csúszhatnak. A gyerek csúszda nagyon egyszerűen ӧssze- és szétszerelhető, amennyiben a kisgyermek már nem használja. A lépcsők csúszásmentes kialakításának köszönhetően a lépcsőzés biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda hossza 125 cm, szélessége 75 cm.

Smoby francia gyerekjátékokat gyártó cég termékei megfelelnek az európai minőségi és ellenállósági szabványoknak. A Smoby márka a stílusos kivitelezés és a modern francia dizájn szinonímája. Ha a legjobbat szeretné gyermekének, válassza a Smoby márkát. Termékeinek minőségét a minőségi tanúsítványok és a cég hosszan tartó fennálása is alátámaszt. Valóban a minőség és a dizájn egyedülálló kombinációjáról van szó, mellyel  gyermekei garantáltan sok-sok mókát élnek át testvérei vagy barátai kӧrében. A Pretty Blue UV szűrővel ellátott gyerek házikóból és Toboggan XS csúszdából álló szett minden gyermek árcára mosolyt csal és Ӧnt is meglepi kedvező árával.    

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek127*111*98 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei102*38*116 cm
Teljes hosszúság111 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg17,1 kg / 21,0 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.