Gyártó: Smoby Kategória: Kerti játszóházak homokozóval Termék kódja: SM320023-3
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Egyedi gyerek házikó Maison Duplex és multifunkciós asztalka játékkészlet, a francia Smoby gyártó műhelyéből, gyönyörű éke lesz a kertnek vagy az udvarnak, amelytől ezentúl a kicsik el sem fognak tudni szakadni. A készlet a minőségi Maison Duplex játszóházikóból és gyönyörű multifunkciós asztalból áll. Ezek a játékok színben és külalakban nagyszerűen kiegészítik egymást, együtt alkotnak egy egészet és nagyszerű központja lesz a kerti mókázásnak. A játékkészlet egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amely a Smoby játékokra jellemző, mely garantálja a hosszantartó mókát az Ön gyermekei vagy akár azoknak a barátai részére egyaránt. 

Gyerek házikó Maison Duplex Smoby emeletes UV szűrővel

Maison Duplex egyedi kétszintes házikó gyerekeknek, melybe minden gyerkőc azonnal beleszeret. A házikó teljesen felszerelt a konyhasarok kéménnyel, a étkezde étkezőasztallal, bejárati résszel és tetőtérrel, ahova biztonságosan létrával lehet feljutni. Az ablakait hasznos roló díszíti, melyeket szükség esetén le és fel is lehet húzni. Minden ablak nyitható és csukható. A házikó ajtaja fel van szerelve elektronikus csengővel, mely elemre működik és minden látogatót meglep a kellemes dallamával. A házikó előkertjét kerítés díszíti. A dupla falaknak köszönhető, hogy a házikó stabil és szilárd, amely garantálja a teljes ellenállást és a biztonságos játékot a házikóban.

A Duplex gyerek házikó emelete maximum 3 gyermek játékához van tervezve, teherbírása maximum 150 kg. A falakon lévő dombor díszítés kellemes a tapintásra. A házikó nagyon szép fehér, piros és zöld színkombinációba lett kialakítva, mely frisseséget és meghittséget sugároz. A házikó felülete UV szűrővel van ellátva, mely védi a színt a fakulástól és hosszú éveken keresztül megtartja élénk színét a házikó. Az anti UV szűrő egyedisége, hogy több év után is olyan lesz a házikó, mintha eppen akkor csomagolták volna ki a dobozból. Méretei a kétszintes Maison Duplex házikónak 196*95*204 cm és kényelmesen elfér benne több gyerkőc is.

Gyerek asztal Víz&Homok Smoby malommal 18 hónapos kortól

A készlet tartozéka a minőségi multifunkciós asztal Sand&Water, mely nagyszerűen kiegészíti a játszóházikót. Szintén minőségi anyagokból készült, a műanyag színe védve van UV szűrővel. Az asztal két részre van osztva, melyek külön is használhatóak például tárolóhelyként vagy játszóasztalként. Ezek a részek vízállóak, fel lehet azokat engedni vízzel és beleszórni homokot, mely az egyszerű asztalból kreatív sarkot varázsol, ahol a kicsik megvalósíthatják a fantáziájukat. A homokba a kicsik vizet is engedhetnek a vidám vízadagolóval, amely vízi malomra emlékeztet. Gereblyével, lapáttal és formákkal megvalósíthatják a gyerkőcök a fantáziájukat, megmutathatják kreatív képességeiket. Az asztalt le lehet takarni műanyag fedővel, így kiváló asztallá alakul át a játék, melyen a gyerkőcök rajzolhatnak vagy más játékot is játszhatnak. Az asztal közepén egy praktikus nyílás található, ahova akár napernyőt is hozzáerősíthetnek, hogy a lurkók védve legyenek a káros sugarak ellen és megelőzzék az esetleges napszúrást.

Ez a Smoby játékkészlet 3 éves kortól ajánlott egészen 6 éves korig. A házikó és a multifunkciós asztal is egyszerűen össze és szétszerelhetőek, szétszerelés után nem foglalnak nagy helyet, kis helyen is lehet tárolni azokat. Minden oldaluk lekerekítettek, így a lehetséges sérülések minimalizálva vannak. A Smoby játékszett nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játékkészlet a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származik, amely minőségi és egyedi játékokat gyárt. A Smoby a legjobb minőségű játékgyártó, játékok élei lekerekítettek, hogy megelőzzenek bármiféle esetleges sérülést játék közben. A legszigorúbb előírásoknak teljesen megfelel, Ez a játékkészlet, Maison Duplex házikó és multifunkciós asztal, minden kis gyerkőc álma, Önt pedig biztosan meglepi a készlet kedvezményes ára.

Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek250*157*209 cm
Termék magassága209 cm
A csomagolás méretei134*100*33,5 cm
Teljes hosszúság250 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg71,7 kg
MegjegyzésBattery: 2 x AAA 1,5V LR03

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...