Szett házikó My Neo House DeLuxe Smoby csengővel, asztallal és játszóközpont Multisport Fun Center csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Szett gyerek házikó csengővel és játszóközpont Multisport Center csúszdával egy igazán kiváló ajándék minden virgonc gyerkőc részére 2 éves kortól, akik modern játékokkal szeretnék készletüket bővíteni. Menő játékszettet most akciós áron kínáljuk, így gyermekeit pöpec játékokkal ajándékozhatja meg és még sporolni is tud. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és minden udvar és kert ékeivé válnak, ahol igazi többfunkciós játszóközpontot alakítanak ki a gyerkőcök szórakoztatására. A Smoby játékokban egyesül az egyedi francia dizájn, tartósság és funkcionalitás.

Házikó My Neo House DeLuxe Smoby piknik asztallal, hátsó bejárattal és csengővel 24 hó-tól

Népszerű My Neo House DeLuxe házikó a francia Smoby vállalat ügyeskezű tervezői kezemunkája, melyet most akciós csomagban kínálunk együtt csodás piknik asztallal és elektronikus csengővel, így a gyerkőcökre még több móka és szórakozás vár már 2 éves kortól. A házikóba menő felezett bejárati ajtón jut be majd csemetéje, amelyről természetesen nem hiányozhat a levélbedobó nyílás sem, hogy a postás kézbesíteni tudja a fontos leveleket. A forró nyári napokon a kellemes szellőzésről a 2 ablaknyílás nyitható zsalugáterekkel és 2 kerek ablak gondoskodik majd. A házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla domborművek díszítik, de cuki madárka is fal díszét képezi. A menő házikó nem csupán az udvar vagy kert éke lehet, de beltéren is kihasználható. A házikó hátsó bejárattal is rendelkezik. 

Kerti kis kuckó rengeteg funkcióval és lehetőséggel garancia a hosszantartó mókára. A bejárati ajtó mellett elektronikus csengő található, melyen a vendégek tudják jelezni érkeztüket. A nagy móka után a piknik asztal padokkal nagyszerű lehetőséget kínál megpihenni, relaxálni, vagy akár étkezések, beszélgetések, társasozások alkalmával is kihasználható. Házikó időtlen - jövőben akár további kiegészítőkkel, tartozékokkal is bővíthető, melyek webáruházunk kínálatában megtalálhatóak. Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt. Méretei a házikónak 120*115*135 cm, teljes magassága 135 cm.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Játszócenter Multisport Fun Centrum a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus udvari vagy kerti használatra ideális játszóközpont gyerekek részére már 2 éves kortól. Játszóközpont rengeteg mókát rejt magába, mégpedig csúszdát, piknik asztalkát, magas kosárlabda palánkot, mászófalat, létrát és futball kaput tartalmaz. A játszóközpont kialakítása házikóra is emlékeztet, melybe a felezett ajtón lehet bejutni, amelyet postanyílás tesz még valósághűbbé, hogy a kicsik tudjanak egymásnak szép rajzokat küldözgetni. Gyermekei ezentúl sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A Smoby termékekre tipikus piros, zöld, fehér és szürke semleges színkombinációnak kӧszӧnhetően remekül beleillik a kert ӧsszképébe kellemesen díszítve azt. A gyermek sportcentrum egy valóban egyedülálló játék, amivel a gyerekek hosszú éveken keresztül kiadósan szórakozhatnak a friss levegőn. 

gyerek csúszda hossza 150 cm és a sportcentrum kiváló része, mellyel a kicsik hosszú órákon át eljátszanak. Nagyon szép piros-zöld színkombinációban lett megalkotva. A csúszda tetejére a gyerekek a center másik oldalán taláható létra segítségével jutnak fel, amely praktikus, a kis lábacskáknak megfelelő nyílásokkal van ellátva, hogy a kicsik könnyebben tudjanak rajta feljutni. Létra többfunkciós, megfordításával gyerkőce máris mászófalat kap erős fogásokkal, hogy még jobban fejleszthesse ügyességét. A játszócenter felső platója is többfunkciós, megfordításával gyermeke hullámos terepen érzi majd magát, mely segítségére lesz az egyensúly-érzék és stabilitás fejlesztésében. A játszócenter oldalát egy piknik asztalka padokkal egészíti ki, így a móka közben a kicsik piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy akár a barátaikkal is megpihenhetnek. A kis sportolók nagy ӧrӧmére a center kiegészítőihez állítható magasságú 176 cm magas kosárlabda palánk is tartozik. Ha a kicsik már megunták a kosárlabdázást, egyszerűen nekiállnak az izgalmas foci meccsnek, hisz hálós focikapu is tartozik a menő játékhoz.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek154*120*135
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg22,5 kg / 27,8 kg
MegjegyzésBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek