Szett Jóbarátok házikó homokozóval a kertben elegáns színekben Friends House Evo Playhouse Smoby bővíthető

Termék leírása

Jóbarátok házikó többfunkciós homokozóval és konyhácskával egy igazán csodás ajándék minden gyermek részére 3 éves kortól. A francia Smoby játékok a szettben színben, dizájnban kiegészítik egymást, udvara természetes részévé válnak. Bővíthető házikó konyhácskával és előkerttel együtt növekszik csemetéjével - bármikor további kiegészítőkkel is bővíthető. Kisfiúk és kislányok magukra öltik a kis kertészek szerepét, hisz többfunkciós homokozó nem csupán homokokkal tölthető fel, hanem virágfölddel is. Ennek köszönhetően a gyerkőcök megtanulnak saját virágokat és növényeket nevelni, valósághű élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodnak, pozitív kapcsolatot alakítanak ki a természettel. 

Házikó Jóbrátok elegáns külcsínben Friends House Evo Playhouse Smoby bővíthető 2 ajtós kulccsal 6 ablakkal UV védelemmel 162 cm magas 

A tágas Jóbarátok Friends House Evo Playhouse házikó elegáns színekben gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Méreteinek köszönhetően több gyerkőc játékát teszi lehetővé. A házikó része a dupla tető, hátsó félajtó, bejárati ajtó kulccsal és kukucskálóval. A házikó homlokzatán praktikus nyitható postaláda található, a pompás kilátást 6 ablak és 2 db 360 fokban fordítható redőny, ez biztosítja a friss levegő áramlását a forró nyári napokon és szabályozhatják a beérkező napfényt. A házikó valósághű kivitelezése, dombormintázattal ellátott felülete valamint a cica és madarak ábrái lenyűgözik a gyerekeket.

A kis lak hátsó részében lévő félajtó felett lévő rácsot madárház imitáció díszíti. A házikó ellenálló műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes. A fehér, zöld, szürke és bézs színek kombinációja első látásra lenyűgözi a gyerekeket, az UV szűrő megvédi a színeket a kifakulástól. A házikó dupla műanyag falai, ellenáll az erős szélnek és kellemetlen időjárásnak. A tető alatt 3 tetőtéri ablak található, ezek is hozzájárulnak a házikó valósághű megjelenéséhez. A kis kuckó teljes méretei 176*115*162 cm, magassága 162 cm. A nagy műanyag részek és csavarok segítségével gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Szétszedés után nem foglal sok helyet. 

Konyhácska 17 kiegészítővel Smoby házikókhoz UV védelemmel

A piacvezető Smoby vállalat modern és korszerű tartozékokkal és kiegészítőkkel bővíti árukínálatát, melyek a kerti házikókat még otthonosabbá varázsolják a gyerkőcök számára. Ilyen nagyszerű kiegészítő a kültéri, kerti konyhácska is 17 kiegészítővel, mely a kis lurkók figyelmét azonnal elrabolja a szuper kiegészítőkkel együtt, mint a tányérok, evőeszközök, kiskés, villa, főzőkanál, fazék fedővel, poharak és virslik, amelyek a legjobb vendégváró falatoknak bizonyulnak a leendő vendégsereg számára. Játékkonyha piros, szürke és zöld színkombinációban pompázik, igy teljes összhangban lesz a kedvenc kuckó külcsínével, minden kert és udvar ékévé válik. Konyha méretei 54*35*98 cm.

Előkert két virágtartóval Smoby Neo Jura Lodge

Előkert két virágtartóval a kis házikó egyik legérdekesebb elemévé válik, hisz azon gyerkőcök, akik szívesen öltik fel a kis kertész szerepét és segédkeznek a kerti munkálatokban szüleiknek, ezzel a kiváló tartozékkal sajtát kis kertecskére tesznek szert és csodaszép virágok nevelésébe kezdhetnek. Előkertet két részből álló praktikus térválasztó kerítés teszi ki, mely zöld színben pompázik, elhelyezése a házikó bejárata elé teljesen egyszerű. A kerítésen két darab piros színű virágtartó kapott helyet, melyekbe a gyerekek szebbnél-szebb virágokat ültethetnek és nevelhetnek. Az előkert megegyező színárnyalatban pompázik, mint a közkedvelt házikó, így csodaszép összképet mutat majd a kertben vagy az udvaron. Előkert méretei 58*58*40 cm, összeillesztése gyors és egyszerű.

Homokozó és veteményes minden házikóhoz Square Garden Sandpit Smoby

Square Garden Sandpit 2in 1 homokozó és veteményes gyerekeknek 2 éves kortól. A nagyszerű játék ideális választás a kis kertészek számára. A többfunkciós homokozó lehetővé teszi a kreativitás és fantázia érvényesítését. Homokozás közben megtanulják a növénynevelés és ízletes zöldség termesztés alapjait. A homokozó 4 erős és ellenálló műanyag falból áll, gyönyörű szürke kivitelben készült és csiga motívummal díszített. A homokozó részét képezi a védőszőnyeg is, amely elszigeteli a homokozót a talajtól.

A homokozó akár 75 kg homokot is képes befogadni, és lehetővé teszi a különböző homokvárak és alagutak felépítését saját fantázia és képzelet szerint. A termék egyúttal kertként is szolgálhat, amelybe 60 liter földet önthetünk. A saját kertben való tevékenykedés hozzájárul a természettel való pozitív kapcsolat kialakításához, ráadásul játék közben a gyerekek friss levegőn töltik az időt. A 2in1 homokozó és kert egyben remek kiegészítője minden Smoby házikónak, de önállóan is használható. A homokozó lekerekített élekkel rendelkezik a biztonságos játék érdekében, műanyag falai erős és ellenálló műanyagból készültek. Kompakt méreteinek köszönhetően 76*76*17 cm kisebb kertben is elfér.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek176*115*162 cm
Termék magassága162 cm
A csomagolás méretei118*25*59 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.