Gyártó: Smoby Kategória: Kerti játszóházak homokozóval Termék kódja: SM310263-12
104 000 Ft
66 170 Ft
Mennyiség:
Készleten
Ingyen szállítás
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Ebben a csodálatos játékszettben találhat egy Jura Lodge játszóházat a francia Smoby játékgyártó cégtől és 2 játékot a német BIG játékgyártó műhelyéből: Maxi Power markolót és kétrészes Kagyló homokozót. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is. Európai játékgyártók BIG és Smoby közismertek játékaik minőségével, eredetiségével és biztonságosságával. A gyerekházat nagyszerűen kiegészíti a markológép, melyre rá lehet ülni és a kagyló homokozó, vízre és homokra. Az Ön kertjében vagy udvarában ez a szett nagyon szép szórakozó centrummá válik és annak éke is lesz. Ezek a játékok széles skálájú lehetőséget nyújtanak a játékra, mindeközben a gyerekeknek fejlődik a fantáziájuk és kreativitásuk, mozgási képességeik és baráti kapcsolatokat is mélyíthetnek. 

Házikó Jura Lodge Smoby két ajtóval 2 éves kortól

Smoby Jura Lodge házikó gyerekeknek hagyományos felhozatalban kettő ablakkal és sötétítővel. A játszóház hátsó felén egy újabb ablak helyezkedik el és egy felezett ajtó postaládával, elöl pedig nagy ajtó kapott helyet. A gyermek játszóház élénk fehér, zöld, piros és szürke színekben tündököl. Ez a csodás Smoby termék francia gyártmány, francia precizitással és tökéletességgel fűszerezve. A gyerek házikó méretei 132 x 124 x 117cm. Magassága 132 cm. A bejárati ajtó magassága 95 cm a szélessége 41 cm. A házikó ajtaja gyerek kulccsal zárható. Játszóház szilárd és stabil dupla műanyag falakkal rendelkezik, melyek erős szélnek és más időjárási hatásoknak is ellenállnak.

A gyerekház 2 éves kortól ajánlott. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően, nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a felnőtteket utánnozván pedig bővül a szókincsük. Ez a gyerekházikó ellentétben a fa házikóktól szép színes, ösztönzi a gyermekek fantáziáját, játékosságát és felkelti a gyermekek képzelőerejét. A Smoby játszóház biztos siker lesz nem csak a gyermekeinél, hanem a kicsi baráti körében is.

Markológép Maxi Power BIG üléssel sárga

A BIG maxi markológép egy pompás és minőségi játék gyerekeknek. A gyermek munkagép gumikerekekkel van felszerelve, minek köszönhetően játék közben nem sérti fel a talajburkolatot. A markológép gyerekeknek gyönyörű sárga színben készült minőségi műanyagból Németországban. A robusztus munkagépnek van ülése 50 kg teherbírással, melyen a kisgyerek kényelmesen ülhet. Forgató kar segítségével a kicsi irányíthatja a markoló nagykanalas karját. A munkagép 3 éves kortól megfelelő játék a gyerekeknek. A markoló nagykanalas mozgatható karral fejleszti a gyerekek képzelőerejét,motorikus képességeiket és logikus gondolkodásukat. Ezzel a játékkal a gyerekek elszórakoznak hosszú órákon keresztül. Nincsenek élei, tehát a kicsi nem sérülhet meg játék közben. A gyermek markoló 73 cm hosszú és ülő helyzetben a kisgyerek foroghat tetszés szerinti irányban.

Homokozó Kagyló BIG kétrészes 12 hónapos kortól kék

A BIG márkájú kétrészes Kagyló homokozó szett az egy évnél idősebb apróságok ideális játékszere és a nyári hancúrozások garanciája. A kék színben pompázó kagyló alakú homokózó két külӧnálló részből áll, melyek vízzel vagy homokkal tӧlthetők fel ennek kӧszӧnhetően nem csak homokozóként, de mini medenceként is szolgálhat. A gyermek véletlenszerű fulladásának elkerülése érdekében a vonatkozó szabványok értelmében a homokozó két oldala nem illeszthető légmentesen egymásra. A Big német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően 100 kg homok illetve 100 l víz fér. A kétrészes kagyló formájú homokozó szett méretei 180*87*20 cm.

Smoby egy elismert francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával. Smoby játékok legszigorúbb európai követelményeknek is megfelelnek. A játékok élei lekerekítettek, hogy a játék teljesen biztonságos legyen a kicsik számára. A Smoby játékok kellemesek és bársonyosak tapintásra a gyermek kezecskéknek. Speciális tulajdonsága a Smoby játékoknak, hogy felületük anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a nap káros sugarai ellen. Garancia arra, hogy a játék színei hosszú évek során is élénkek maradnak, nem fakulnak ki. A BIG termékeket független intézményekben vizságlták be és megerősítették a termékek kiváló minőségét. BIG játékgyártó 3 éves garanciát vállal termékeire. Alakítson ki Ön is gyermeke részére egy mókás szórakoztató központot, mellyel hosszú időn keresztül garantálva lesz a móka csemetéje számára és ápolhatja a kis barátaival a kapcsolatait is.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek124*117*132 cm
Termék magassága132 cm
A csomagolás méretei99*30*122 cm
Teljes hosszúság124 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg18,8 kg / 22 kg

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...