Szett házikó Neo Jura Lodge Smoby két ajtóval és traktor Claas Farmer XL utánfutóval 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby hagyományos kinézetű gyerek házikó Neo Jura Lodge és stílusos traktor Claas Farmer XL valósághű kinézettel nagyszerű játékkészlet, mely biztosan a kert éke lesz. Nem fog tudni ellenállni a szett kedvezményés árának, vásárláskor nem csak gyermekeinek szerez örömet, hanem sporolni is tud. Ezek a fantasztikus játékok a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak, mely garanciát vállal a minőségi, ellenálló és biztonságos játékaira. A játszóházat tökéletesen kiegészíti a zöld gyermek traktor. Ezek a játékok széles skálájú lehetőséget nyújtanak a játékra, mindeközben a gyerekeknek fejlődik a fantáziájuk és kreativitásuk, mozgási képességeik és baráti kapcsolatokat is mélyíthetnek. 

Házikó Neo Jura Lodge Smoby 2 ajtós 2 zsalugáteres ablakkal és madáretetővel 2 évtől

Francia Smoby vállalat modern, bővíthető Neo Jura Lodge házikóval kápráztat el mindenkit, hisz a kuckó kiváló választás fiúknak és lányoknak egyaránt 2 éves kortól. Forradalmi újdonság a piacvezető francia dizájnerek keze alól rengeteg boldog pillanatot szerez majd a kicsiknek egyaránt a beltéri és kültéri móka közepedte. Házikó 2 felezett ajtóval, 2 zsalugáteres ablakkal és egyedi madáretetővel lett megalkotva. Házikó valósághű benyomást kelt, felületét tégla és fa reliéfek díszítik együtt állatok és virágok ábrájával. Tágas beltere a házikónak rengeteg lehetőséget kínál csöppségeknek az önfeledt mókára.

Az egyedi és innovatív kivitelezés lehetővé teszi a Neo Jura Lodge házikót egyéb tartozékokkal bővíteni. Gyerkőcök imádják a technikai újításokat, és nem utolsó sorban saját maguk tudják eldönteni, hogy éppen mivel szeretnék a házikójukat még menőbbé varázsolni. A házikó bővíthető nyári konyhácskával, piknik asztallal, virágtartóval felszerelt előkerttel, tehát a kis szakácsok vagy éppen kertészek saját maguknak fejleszthetik birodalmukat. Kiváló kiegészítője lehet a házikónak a kémény, csengő vagy akár csatorna esővízet felfogó hordóval, együtt az öntözőkannával. Gyerkőcök, akik szívesen töltenek kis időt egyedül, azokat biztosan érdekelni fogja a kulccsal zárható bejárati ajtó, melyen a postás a nyíláson keresztül kézbesíteni tudja a várva várt fontos leveleket.

Méretei a házikónak 116*124*132 cm, teljes magassága 132 cm. Kis kuckó fehér, zöld, piros és szürke színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Pedálos traktor Claas Farmer XL Smoby pótkocsival zöld

A Claas Farmer XL pedálos traktor minden kissrác valóra vált álma. Melyik kisfiú ne szerette volna legalább egyszer felӧlteni a traktorista szerepét? A termékben egy zöld-piros egyedi dizájnnal ellátott gyerek traktor bújt meg, mely szinte megkülӧnbӧztethetetlen a valódi traktortól. Használata gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Testes szerkezete a legminőségesebb alapanyagokból készült, így éveken át kitart. A pedálos traktor kerekei a kormány segítségével irányíthatók. Ellenálló alapanyaga a maximális biztonságosság és minőség garanciája. A kormány dudával van ellátva, mellyel a kis traktoristák hírül adják érkezésüket. Az állítható ülés lehetővé teszi a kényelmes vezetést. Ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a gyerekek hosszabb ülés után sem fáradnak el. 

A gyerek traktor hátsó része pótkocsival van kiegészítve, ami a külcsínét még érdekesebbé teszi. A hátsó pótkocsi 2 kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén leszerelhetők. A kis traktor láncmeghajtású, teherbírása 30 kg. A gyerekek játékot, építőanyagot, munkaeszkӧzӧket vagy bármi mást szállíthatnak. Mivel a pótkocsi nagyon ellenálló, magasabb súllyal is megbirkózik. Az ülésének talajtól való magassága 37 cm, tehát a gyermek nem helyezkedik el magasan. A traktor hossza 141 cm. A traktorozás nem csak szórakoztató, de hozzájárul a kicsik fizikai fejlődéséhez is. A kormány kezelésével tӧkéletesítik finom motorikájukat, a pedálozással erősíti lábizmaikat. A játék által fejlődik a fantáziájuk és képzelőerejük.

Smoby egy elismert francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával. Smoby játékok legszigorúbb európai követelményeknek is megfelelnek. A játékok élei lekerekítettek, hogy a játék teljesen biztonságos legyen a kicsik számára. A Smoby játékok kellemesek és bársonyosak tapintásra a gyermek kezecskéknek. Játszóház és pedálos traktor kombinációjával  gyermekei szórakozása, mozgási lehetősége hosszú időre garantálva lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek116*124*132 cm
Termék magassága132 cm
A csomagolás méretei99*30*122 cm
Teljes hosszúság124 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg17,3 kg
NotePossibility to add accessories
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.