Szett házikó Jóbarátok Smoby konyhával és csengővel és mászóka Autó homokozóval és csúszdával hossza 150 cm

Termék leírása

Smoby játékkészlet egy egyedi Barátok játszóházból és Adventure Car mászókából áll. Ezek a fantasztikus játékok a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak, mely garanciát vállal a minőségi, ellenálló és biztonságos játékaira. Játszóház és a mászóka nagyszerűen kiegészítik egymást nem csak színben, hanem funkcionalitásukat is illetően. Együtt alkotnak egy tökéletes játszócentrumot, mely minden kert és udvar éke lesz. Gyerkőcök hosszú órákon keresztül fognak majd játszadozni ebben a kiváló játszócentrumban, melyben fejlődik a motoros képességük, fantáziájuk és kreativitásuk és új baráti kapcsolatokra is szert tesznek. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni nagyszerű kedvezményes ára miatt, mellyel gyermekének nagy örömet szerez és még spórol is.

Gyerek házikó Jóbarátok Smoby konyhával és elektronikus csengővel - bővíthető

Gyerek házikó Friends House a Smoby játékgyártó műhelyéből nagyszerű játék kertbe, mellyel több gyermek is tud játszani egyszerre. A ház falai fehérek, szürke, narancssárga és zöld részletekkel kidolgozva. A gyermekház stabil, szilárd és biztonságos. Teljes magassága 172 cm. Alapzat méretei 221*155 cm. Érdekes kiegészítője a játszóházikónak a konyha, amely fel van szerelve mosogatótálcával, mint az igazi konyhában, edénycsepegtetővel, akasztókkal konyhai eszközök felakasztásához. 

Hogy a játék teljesen élethű legyen a konyhában, a kisház fel van szerelve edény és étkészlet szettel 2 személy részére. Ezek segítségével a kicsik finom ételeket fognak tudni készíteni és a piknik asztalnál majd el is fogyaszthatják azokat. A piknik asztal padokkal szintén a házikóhoz tartozik. A piknik asztalt a házikó belterébe is ki lehet alakítani, így egy kényelmes étkezőrész tárul a gyermekek elé. A játszóház elülső részén nyitható bejárati ajtó található, 2 nagy ablak és egy 1 kis ablak a felső részen. A konyha a belső résszel nyitott ablakkal van összekapcsolva, melyen keresztül lehet felszolgálni az elkészített finomságokat. 

A bejárati ajtón a postának van kialakítva nyílás. Az oldalsó asztal méretei 55*38 cm a padoké 23*16 cm. Az ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm. A Barátok játszóház hátsó részén duplán rácsozott ajtó található, 2 nagy ablak és egy kisebb sötétítőkkel az emeleten. Kedvelt része a játszóházikónak a elektronikus csengő. Minden egyes látogatót meglep majd a csengő kellemes dallama. A gyerekház alkalmas kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól egészen 6 éves korukig, vagy még tovább is. 

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

A Smoby egy francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával. Smoby játékok legszigorúbb európai követelményeknek is megfelelnek. A mászóka és a játszóház egyedi játékok, melyekkel többet a kicsik nem fognak unatkozni. A játékok élei lekerekítettek, hogy a játék teljesen biztonságos legyen a kicsik számára. A Smoby játékok kellemesek és bársonyosak tapintásra a gyermek kezecskéknek. Speciális tulajdonsága a Smoby játékoknak, hogy felületük anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a nap káros sugarai ellen. Garancia arra, hogy a játék színei hosszú évek során is élénkek maradnak, nem fakulnak ki. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.