Szett házikó Jolie 3 ablakkal és 2 árnyékolóval Smoby kék és szerelőműhely Mecanics kézi szállító kocsival bőrönddel és sisakkal 2 évtől

Termék leírása

Játékszett Jolie házikó és Mecanics szerelőműhely kiegészítőkkel egy igazán modern és egyedi játék készlet, mely rengeteg mókát és boldog pillanatot szerez minden gyerkőc számára már 2 éves kortól. Kedvezményes menő játékszett most szédületes áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. A Smoby és Écoiffier játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet egyedi játszóközponttá alakítanak. Smoby házikó különleges francia dizájnban pompázik és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartja szépséges színkivitelezését. 

Házikó Jolie Smoby kékes-szürke 3 ablakkal és 2 árnyékolóval UV védelemmel 2 évtől

A neves francia Smoby vállalat újabb büszkesége a Jolie kerti házikó, melyben minden gyerkőc szívesen fog mókázni már 2 éves kortól. Modern házikó beltere elegendő helyet biztosít a csöppségeknek majd az önfeledt játszadozásra. A kis kuckó 3 ablaknyílásából 2 árnyékolóval lett kiegészítve, melyek garantálják a friss levegő áramlását és az elegendő napfényt a házikóban. Csodálatosan szép kék, zöld, szürke és fehér színkombináció a házikót időtlenné varázsolja, és huzamosabb idő után sem fakulnak meg a színek, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Barkácsműhely Mecanics Écoiffier szerszámokkal 32 kiegészítővel piros 18 hó-tól

Szerelőműhely Mecanics a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték, amely főleg kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. Kisfiús műhely piros-szürke színkombinációban pompázik kiegészítve sárga részletekkel. Ehhez a barkácsműhelyhez 32 kiegészítő is tartozik, amelyek nem hiányozhatnak egy kis segédmunkás vagy ezermester műhelyéből sem. Ebben a játék műhelyben találhatnak a fiúk kalapácsot, fúrót, mérőszalagot, csavarkulcsot, csavarokat, anyákat, szerszámos boxot, csavarhúzót, francia kulcsot egyszerűen mindent, amire javításnál szükség lehet. A játék szerelőműhely erős és ellenálló anyagokból készült egészségre ártalmatlan színekkel a gyerekek maximális biztonsága érdekében.

Barkácsasztal rengeteg tárolóhelyet kínál a fontos és nélkülözhetetlen szerszámok, tartozékok tárolására. Az oldalsó részek segítségével a munkaasztal alakítható szélességében, vagy hátul összetéve kétoldali munkapad hozható létre. Műhely 62 cm magas, méretei 64*29*62 cm. Valósághű kivitele és felszerelése garantálja a kis segítők hosszú órákon keresztüli szórakozását.

Szerelőláda kocsin Écoiffier 20 kiegészítő

Az ÉCOIFFIER molnárkocsi Mecanique egy remek és praktikus játék azon kisfiúk számára, akik szívesen szerepjátékoznak és segítik a felnőtteket. A kétkerekű kocsi nagyon könnyű és egyszerűen irányítható. A valódi munkaeszköz szerszámos ládával van kiegészítve, amelyben 20 db különböző szerszám található. A játék fogantyúja tapintásra nagyon kellemes és mobilitásának köszönhetően a gyerkőc bárhová magával viheti.

A ládában csavarhúzó, kalapács, csavarok, anyák, toldóelemek, fogó és franciakulcs vár a gyerekekre. A kis ezermester segítségükkel szerelhet, csavarozhat, érvényesítheti a fantáziáját és a szerszámok segítségével bármilyen formát alkothat. A molnárkocsi, beleértve a szerszámokat is, minőségi és ellenálló műanyagból készült, amely tartós és tapintásra nagyon kellemes. A piros-sárga szín kombinációja frissességet, játékosságot kölcsönöz a kocsinak. Az ezüst részleteknek köszönhetően a játék valósághű benyomást kelt. A molnárkocsi nem csak a szerszámos láda, de bármi más tárgy szállításához is használható.

Védősisak Mecanique Écoiffier

Écoiffier gyerek védősisak Mecanique egy nagyszerű kiegészítő kisfiúnak munkapadhoz vagy más munkaeszközökhöz. Kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenálló és sokáig kitart. A sisak gyönyörű piros színben készült. A gyerekek lehetnek favágók, építészek vagy játszhatnak más foglalkozás szerepjátékokat, amelyeknél szükség van védősisakra. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Ezzel a kiegészítővel gyermeke igazi építésznek fogja magát érezni. A kicsik szeretik utánozni a felnőttek munkáját, így fejlesztik fantáziájukat. Hasonlóképpen gyermeke kis segédmunkás lehet házimunkáknál és új dolgokat tanulhat. A gyerek sisak méretei 24*18,5*12 cm.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is. Écoiffier szintén neves európai vállalat, mely minőséget kínál ésszerű áron.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.