Szett házikó Jolie 3 ablakkal és 2 árnyékolóval Smoby kék és szerelőműhely Mecanics kézi szállító kocsival bőrönddel és sisakkal 2 évtől

Termék leírása

Játékszett Jolie házikó és Mecanics szerelőműhely kiegészítőkkel egy igazán modern és egyedi játék készlet, mely rengeteg mókát és boldog pillanatot szerez minden gyerkőc számára már 2 éves kortól. Kedvezményes menő játékszett most szédületes áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. A Smoby és Écoiffier játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet egyedi játszóközponttá alakítanak. Smoby házikó különleges francia dizájnban pompázik és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartja szépséges színkivitelezését. 

Házikó Jolie Smoby kékes-szürke 3 ablakkal és 2 árnyékolóval UV védelemmel 2 évtől

A neves francia Smoby vállalat újabb büszkesége a Jolie kerti házikó, melyben minden gyerkőc szívesen fog mókázni már 2 éves kortól. Modern házikó beltere elegendő helyet biztosít a csöppségeknek majd az önfeledt játszadozásra. A kis kuckó 3 ablaknyílásából 2 árnyékolóval lett kiegészítve, melyek garantálják a friss levegő áramlását és az elegendő napfényt a házikóban. Csodálatosan szép kék, zöld, szürke és fehér színkombináció a házikót időtlenné varázsolja, és huzamosabb idő után sem fakulnak meg a színek, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Szerelőműhely Mecanics Écoiffier szallítókocsival és védősisakkal 18 hó-tól

Gyerek szerelőműhely Mecanics egy lenyűgöző játék kisfiúknak 18 hónapos kortól, amely kék-sárga színbe hangolt szürkével és feketével kiegészítve. Tartozik a kisfiús műhelyhez egy szállítókocsi nehéz teher áthelyezéséhez vagy a szerszámos bőrönd hordozásához, védősisak a kis mester fejének védelmére, valamint további kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egy kis segédmunkás vagy szerelő műhelyéből sem. Minden megtalálható a gyerek műhelyben, amire kis szerelőmesternek szüksége lehet: kalapács, csavarkulcs, csavarok, anyák, fogó, satu vagy fúrógép, ezeket a hordozható szerszámosládában viheti magával bárhová, ahol segítségre van szükség.

Gyerek védősisak is rendelkezésére áll a kis szerelőnek, mivel a munkavédelmet és munkabiztonságot nem vesszük félvállról. Nehéz dolgok, vagy megjavított gépek szállítását könnyíti meg a 2 kerekű kiskocsi, amely mini utánzata az eredeti szállítókocsinak. Az érdekes dizájnú gyerek műhely erős és ellenálló anyagokból készült egészségre ártalmatlan színekkel, hogy a gyerekek játéka maximálisan biztonságos legyen. Valósághű kivitele és felszerelése garantálja a hosszú órákon keresztüli szórakozást minden kis dolgos segítségnek. Magassága 74 cm.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is. Écoiffier szintén neves európai vállalat, mely minőséget kínál ésszerű áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.