Szett házikó Nature Smoby 3 ablak 2 árnyékoló és zsalugáterek piros és építőjáték Maja a méhecske oviban 3 figura 74 darabos 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Nature házikó behúzható zsalugáterekkel és Maja a méhecske az oviban építőjáték egy igazán modern és egyedi játék készlet, mely rengeteg mókát és boldog pillanatot szerez minden gyerkőc számára már 2 éves kortól, akik pöpec kerti játékokra vágynak. Kedvezményes játékszett most akciós áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. A játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet egyedi játszóközponttá alakítanak. Smoby és BIG márkára jellemző az egyedi kivitelezés, funkcionalitás és tartósság.

Házikó Nature Smoby pirosas-zöld, 3 ablakkal 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel UV védelemmel 2 évtől

A Nature házikó egy igazán modern és időtlen kivitelezésű kerti kuckó a neves francia Smoby vállalat műhelyéből, mely minden gyerkőc szívét első pillantásra elrabolja már 2 éves kortól. Kerti házikó 3 ablaka két árnyékolóval és két behúzható zsalugáterrel lett kialakítva, hogy a gyerkőcök mindig komfortosan érezzék magukat kedvenc kuckójukban töltött idő alatt. A házikó piros, zöld, szürke és fehér színkombinációban pompázik, természetes benyomást kelt, az UV védelem gondoskodik róla, hogy a kisház hosszú ideig megtartsa csodaszép élénk külcsínét. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Építőjáték Maja a méhecske óvodában PlayBIG Bloxx BIG 3 figura és 74 részes 24 hó-tól

BIG építőjáték a PlayBIG Bloxx kollekcióból már 24 hónapos kortól nyújt szórakozást a csöppségeknek a közkedvelt Maja a méhecske mesemotívumában. Ez az egyedi építőjáték 74 darabból áll, melyek közül természetesen nem hiányozhat Maja, Vili és Flip figurája sem. Az építőjáték legfontosabb eleme Maja a méhecske és legjobb barátai alakja, de nem hiányozhat a játékból az óvoda és játszótér csúszdával és hintával, de nem hiányozhatnak a virágok sem, melyek a méhecskék kedvencei. Csomagolásban csodaszép elemeket talál a kis gyerkőc csodálatos színekben kivitelezve, melyek tökéletesen kiegészítik egymást. Játék közben fejlődik a gyermek finom motorikája, tapintási érzéke, serkentik fantáziájukat és kreativitásukat. Megismerkednek új alakzatokkal és színekkel, tökéletesítik részletekre való odafigyelésüket. Maja a méhecske építőjátékkal hosszantartó móka és szórakozás vár a gyerkőcökre teljes kreativitásban.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is. BIG egy neves német játékgyártó, mely szintén magasan minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.