Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és játékkonyha Barbecue Grill kiegészítőkkel 24 hó-tól

Termék leírása

Szett házikó pilléreken csúszdával és Barbecue Grill játékkonyha egy igazán egyedi játékszett minden kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. A kedvezményes árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és csodaszép ékei lesznek minden udvarnak és kertnek. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és minőség.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Játékkonyha Barbecue Grill Smoby kerekeken fekete-ezüst

Ez a francia minőséges gyerekjáték gyártótól származó Smoby Barbecue Gril gyerekkonyha egy szép és egyedülálló konyha gyerekeknek 17 kiegészítővel. Ez a nyári és divatos Smoby Barbecue gyerekkonyha minőséges műanyagokból készült, melyek nagyon szilárdak és ellenállóak, ezért a konyha hosszú ideig szolgálhatja Önt. Ez a Smoby Barbecue Gril játékkonyha láng funkcióval is rendelezik, mely akkor jelenik meg, ha gyermeke megnyomja a gombot. Ez az egyedülálló funkció Barbecue autentikus hatását kelti. A Barbecue kiskirálya már édesapjával együtt grillezhet, méghozzá anélkül, hogy megégetné ujjacskáit. 

Ez a konyha gyerekeknek két részre osztódik. Van egy része, ami a grillezésre szolgál és van egy másik része, ami a nyersanyagok tárolására van.  A konyha méretei 50*37*73 cm és gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. Teljes magassága 45 cm. Szép fekete és ezüstös színekben tündököl. A konyha kiegészítői közé tartozik kettő műanyag kolbász, kettő paradicsom, csibe, fekete bors, hamburger és sok más grillezéshez való segédeszköz. Ezt a gyerekkonyhát ezekkel a kiegészítőkkel együtt lehet megvásárolni. Játszon gyermekével együtt Barbecue királyra. A kerekeknek köszönhetően ez a gyerek grillkocsi stabil és mobilis egyben, ennek köszönhetően áthelyezése nagyon egyszerű Önnek is, de gyermekének is.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, hogy a gyerkőcök mindig biztonságban játszhassanak a menő játékokkal.  Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.