Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és játékkonyha Barbecue Grill kiegészítőkkel 24 hó-tól

Termék leírása

Szett házikó pilléreken csúszdával és Barbecue Grill játékkonyha egy igazán egyedi játékszett minden kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. A kedvezményes árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és csodaszép ékei lesznek minden udvarnak és kertnek. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és minőség.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Grill Barbecue Smoby mechanikus funkciókkal és hanggal 18 kiegészítővel 73 cm magas

Barbecue Grill a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló gyerekjáték kis szakácsok és szakácsnők részére már 3 éves kortól. A játék grillező egyedi szürke külcsínben pompázik és nagyszerű funkciókkal rendelkezik - a gomb elforgatása során mechanikus Cric-Cric hang hallható és a rácsok közt piros láng szimuláció is megjelenik, mint a valódi grillsütőnél. Minőségi és tartós műanyagból készült, hosszú ideig fogja csemetéit szolgálni. A praktikus kerekeknek és erős tolókarnak köszönhetően gyerkőce könnyen áttudja majd tolni a számára szükséges helyre. A grillező fedele lehajtható, alsó részén polc lett kialakítva az eszközök tárolására. 

A grillező oldalsó szárnyait fa imitáció díszíti, melyre a grillezéshez nélkülözhetetlen eszközöket tudja majd gyermeke előkészíteni. A grillezőhöz 18 kiegészítő is tartozik, melyek közé tartozik 2 tányér, 1 pálcika a saslikhoz, sótartó, 2 virsli, 1 felezett zsemlye hússal, sajttal és paradicsommal. A grillezés során az egyes sütnivaló megforgatásában a grillcsipesz lesz segítségükre, de a gázgyújtó is nagy sikernek örvend majd, hisz a gombot megnyomva mechanikus Cric-Cric hangot ad ki és a végén láng szimuláció jelenik meg rajta. Az eszközök ha éppen használaton kívül vannak a kampókra akaszthatóak fel a grillező elülső részén.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, hogy a gyerkőcök mindig biztonságban játszhassanak a menő játékokkal.  Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.