Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és homokozó játszóasztal vízre és homokra 24 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg csöppségeit menő kerti játékszettel. Szett házikó pilléreken csúszdával Pilings House és Homokozó játszóasztal vízre és homokra egy csodaszép és pöpec játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik saját kerti játékokkal szeretnék bővíteni készletüket. Az alacsony árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és minden udvart még egyedibbé varázsolnak. Smoby és Écoiffier játékok egyedi francia külcsínben pompáznak és több gyerkőcöt is elszórakoztatnak egyszerre.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Homokozó asztalka homokra és vízre Écoiffier 10 kiegészítővel 18 hó kortól

Homokozó asztalka vízre és homokra az Écoiffier vállalat műhelyéből egy nagyon szép gyerekjáték, mely minden gyerkőc figyelmét felkelti már 18 hónapos kortól. Asztalka vízre és homokra csodaszép piros-kék-zöld színkombinációban pompázik, mely első pillantásra leveszi a gyerekeket a lábaikról. Kerti asztalka gazdag kiegészítőkben, mégpedig: locsolókannát, lapátot, gereblyét, vödröt, szitát és különféle homokozóformákat tartalmaz. Az asztalka játékvárra hasonlít, ezt a benyomást megerősíti az őrtorony is vízi malommal, melyen keresztül a gyerekek bátran önthetik a vizet. Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak, gyerkőc megtöltheti az asztalt vízzel vagy homokkal egyaránt.

Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak és könnyen igazodnak a gyerkőc igényeihez. Az asztal vízre és homokra minőségi és tartós műanyagból készült. Méretei a multifunkciós gyermek asztalkának 50*37*66 cm. Teljes magassága az asztalnak 66 cm. Játszadozás közben az asztallal fejlődik a gyerekek fantáziája és elképzelőereje, illetve finom motorikus képességei is. Ez egy kiváló játék homokozóba, kertbe és udvarra. 

Smoby és Écoiffier francia játékgyártó vállalatok, melyek minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva. Smoby márka tartóssági és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Francia Smoby márka garancia a minőségre, melyet bizonyított hosszúéves pályafutása során és termékei egyedi francia külcsínben pompáznak. Műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek erős, tartós, de egyben bársonyosan lágy a gyermek kezecskéknek. Smoby gyerekjátékok színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg35 kg
MegjegyzésHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek