Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és sport szett konzervdoboz piramissal 24 hó-tól

Termék leírása

Szett házikó pilléreken csúszdával, sport szett piramissal egy időfeletti játékszett minden virgonc gyerkőc részére 2 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a friss levegőn. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Smoby és Écoiffier játékokban egyesül a francia dizájn és minőség egyaránt, nem utolsó sorban kültéren és beltéren egyaránt jó szórakozást biztosítanak a kicsiknek.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó pilléreken
 • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
 • stabil és tartós szerkezet
 • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
 • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
 • felezett ajtó és behúzható ablak
 • elegendően tágas több gyerkőc részére
 • élénk színek anti UV szűrővel
 • lekerekített élek
 • francia termék

Kerti sport szett Sport Sets Écoiffier 6 fajta játék

Sport játék szett kertbe Sport Sets a francia Écoiffier vállalattól egy többfunkciós szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 3 éves kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék kiskacsákkal, golf, karikadobáló, labdakilӧvő és frisbee. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozásra egyaránt. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

Ez egy ideális játék készlet kislányok és kisfiúk részére egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktívan mozogni. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít. A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. 

Gyerek sportjáték Konzervdoboz piramis Écoiffier 18 hónapos kortól

Konzervdoboz piramis egy igazán szórakoztató játék gyerkőcök számára 18 hónapos kortól. A játékszabályok nagyon egyszerűek: gyerekek a 10 konzervdobozból piramist állítanak fel és két labda áll rendelkezésükre azokat ledobni a helyükről. Az, aki a legkevesebb dobással üti le a konzervdobozokat, ő a nyertes.

Jellemzői

 • konzervdoboz sportjáték
 • műanyagból készült
 • 10 konzervdoboz számokkal
 • 2 labda
 • francia minőség

Sport szett kertbe Sport 3in1 Écoiffier 3 fajta játék

Sport 3in1 játék készlet Écoiffier egy fantasztikus szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 36 hónapos kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a labdakilӧvő, karika dobáló, konzervdobozok labdával. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozáshoz is. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

Smoby és Écoiffier francia játékgyártó vállalatok, melyek minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva minden korosztály részére. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, és a színkivitelezésük nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. Ha a legjobbat szeretné gyermeke számára, válassza a francia Smoby márkát, amely minőségi és tartóssági tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit hosszú éves fennállása is alátámaszt termékei egyedi francia külcsínével.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.