Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és sport szett konzervdoboz piramissal és teniszütőkkel 24 hó-tól

Termék leírása

Szett házikó pilléreken csúszdával, sport szett piramissal és teniszütőkkel egy időfeletti játékszett minden virgonc gyerkőc részére 2 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a friss levegőn. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Smoby és Écoiffier játékokban egyesül a francia dizájn és minőség egyaránt, nem utolsó sorban kültéren és beltéren egyaránt jó szórakozást biztosítanak a kicsiknek.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó pilléreken
 • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
 • stabil és tartós szerkezet
 • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
 • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
 • felezett ajtó és behúzható ablak
 • elegendően tágas több gyerkőc részére
 • élénk színek anti UV szűrővel
 • lekerekített élek
 • francia termék

Sport szett a szabadba Sport Écoiffier 7 játék

Sport játék készlet Écoiffier egy többfunkciós szórakoztató játék minden gyerkőc részére 36 hónapos kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék, golf, póló, labdakilӧvő és frizbi. Ez a pöpec sport szett szabadban és szobácskában is egyaránt jól fogja a csöppségeket szórakoztatni. Tehát a menő játékok a kellemes nyári és hűvös téli napokon is jól fognak szolgálni. A játékok könnyű, strapabíró és minőségi műanyagból készültek Franciaországban, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal kezelve, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak majd. 

Gyerek sportjáték Konzervdoboz piramis Écoiffier 18 hónapos kortól

Konzervdoboz piramis egy igazán szórakoztató játék gyerkőcök számára 18 hónapos kortól. A játékszabályok nagyon egyszerűek: gyerekek a 10 konzervdobozból piramist állítanak fel és két labda áll rendelkezésükre azokat ledobni a helyükről. Az, aki a legkevesebb dobással üti le a konzervdobozokat, ő a nyertes.

Jellemzői

 • konzervdoboz sportjáték
 • műanyagból készült
 • 10 konzervdoboz számokkal
 • 2 labda
 • francia minőség

Tenisz habszivacs labdával Sport Écoiffier 55 cm 18 hó-tól

Tenisz habszivacs labdával Sport a francia Écoiffier vállalat műhelyéből ideális gyerekjáték a szabadidő kreatív eltöltésére strandon vagy akár az udvaron is. Klasszikus teniszütők gyerekeknek 2 színkivitelezésben lettek megalkotva - narancssárga és türkíz színekben. A tenisz készletbe tartozik 2 darab teniszütő és 1 darab habszivacs labda. Teniszezés ezzel a nagyszerű készlettel már 3 éves kortól ajánlott a kicsiknek. Tenisz készlet garantálja a mókás időtöltést a parkban, kertben, udvaron, strandon, kiránduláson. A labda könnyen elpattan, feltűnő. Az ár egy tenisz készletre vonatkozik, a megrendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy milyen színben kéri. 

Smoby és Écoiffier francia játékgyártó vállalatok, melyek minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva minden korosztály részére. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, és a színkivitelezésük nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. Ha a legjobbat szeretné gyermeke számára, válassza a francia Smoby márkát, amely minőségi és tartóssági tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit hosszú éves fennállása is alátámaszt termékei egyedi francia külcsínével.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.