Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és bébitaxi gumi kerekekkel és kiskocsi vödörrel és fagylalttal 24 hó-tól

Termék leírása

Népszerű játékszettek szédületes áron. Szett házikó pilléreken csúszdával, bébitaxi és húzható kiskocsi vödör szettel és fagylaltokkal egy időfeletti játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a friss levegőn. A kedvezményes árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Smoby és Écoiffier játékok hosszantartó szórakozást biztosítanak a gyerkőcöknek.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Bébitaxi robogó reflektorral Scooter Pink Smoby gumi kerekekkel rózsaszín 18 hó kortól

Scooter Pink Smoby bébitaxi robogó reflektorral egy pöpec kis járgány kislányoknak 18 hónapos kortól. A bébitaxi bájos rózsaszín külcsínével és eredeti francia dizájnjával első látásra elnyeri a kislányok szívet. A robogót indító kulcs segítségével kel begyújtani, a startolást mechanikus Cric Cric hangeffekt kísér. A bébitaxi kormányán valósághű reflektor helyezkedik el, az ergonomikus ülés alatt tárolórész található, mely ideális a kedvenc játékok szállításához. A biztonságos és zökkenőmentes robogást a csendes gumikerekek biztosítják. A robogó teljes súlya 2,4 kg, méretei 65*34*48 cm.

Húzható kiskocsi Minnie Garnished Beach Cart Smoby és vödör szett 18 hó

Húzható kiskocsi vödör szettel a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodaszép játék készlet homokozóba főleg kislányok részére már 18 hónapos kortól. Rózsaszín játékszetten a népszerű Minnie mesefigura látható, akit gyerekek világszerte ismernek és nagyon szeretnek. Egész mesés szett egy lehajtható fogantyúval kiegészített húzható kiskocsiból, rózsaszín vödörből, lapátból, szitából, gereblyéből, szív alakú formából áll. Menő húzható kiskocsin a gyermekek kedvükre szállithatják a homokot, vizet, vödör szettet, a menő szerszámokkal a strandon vagy homokozóban megtanulnak homokvárakat építeni, de segédkezhetnek szüleiknek is a kerti munkálatokban. Kocsi teljes méretei 45*27*24 cm, a húzókar markolata az apró gyermeki kezecskékhez lett kialakítva.

Játék fagylajt tölcsérben 100% Chef Écoiffier 18 hónapos kortól

Écoiffier gyermek fagyis szett beteljesült álma minden gyerkőcnek, akik imádják ezt az édes, hideg finomságot. Gyermek fagyi tölcsérrel minőségi műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és biztonságos is. Tölcséres fagylajtok annyira valósághűek, hogy szinte meg sem lehet őket különböztetni az eredetitől, ami biztosítja, hogy a játék még mókásabb lessz ezekkel a kiegészítőkkel. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek garantáltan sok örömet szereznek csemetéinek. Méretei a gyermek fagyinak tölcsérrel 17*6*27 cm és megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, hisz számukra a fagyi az egyik legfinomabb nassolás.

Smoby és Écoiffier francia játékgyártó vállalatok, melyek minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva minden korosztály részére. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, és a színkivitelezésük nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. Kerti házikó, húzható kiskocsi vödör szettel és fagylaltokkal kiváló kombináció, mely hosszantartó szórakozást nyújt majd a gyerkőcöknek. Lepje meg Ön is csemetéit kedvezményes játékszettel.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.