Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és bébitaxi gumi kerekekkel és kiskocsi vödörrel és fagylalttal 24 hó-tól

Termék leírása

Népszerű játékszettek szédületes áron. Szett házikó pilléreken csúszdával, bébitaxi és húzható kiskocsi vödör szettel és fagylaltokkal egy időfeletti játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a friss levegőn. A kedvezményes árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Smoby és Écoiffier játékok hosszantartó szórakozást biztosítanak a gyerkőcöknek.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Bébitaxi robogó reflektorral Scooter Pink Smoby gumi kerekekkel rózsaszín 18 hó kortól

Scooter Pink Smoby bébitaxi robogó reflektorral egy pöpec kis járgány kislányoknak 18 hónapos kortól. A bébitaxi bájos rózsaszín külcsínével és eredeti francia dizájnjával első látásra elnyeri a kislányok szívet. A robogót indító kulcs segítségével kel begyújtani, a startolást mechanikus Cric Cric hangeffekt kísér. A bébitaxi kormányán valósághű reflektor helyezkedik el, az ergonomikus ülés alatt tárolórész található, mely ideális a kedvenc játékok szállításához. A biztonságos és zökkenőmentes robogást a csendes gumikerekek biztosítják. A robogó teljes súlya 2,4 kg, méretei 65*34*48 cm.

Gyerek húzható kiskocsi Minnie Smoby rózsaszín vödör szettel homokozóba (vödör magassága 18 cm) 18 hó kortól

Gyermek húzható kiskocsi Minnie a neves francia Smoby vállalat műhelyéből vödör szettel együtt a homokozóba csodálatos ajándék minden gyerkőc részére, akik nagy rajongói Mickey és Minnie egérről szóló meséknek. Csodaszép rózsaszín kiskocsi négy stabil keréken gurul és a közkedvelt mese bájos motívumával van díszítve, mint a vödör szett is. Kiskocsi praktikus tolókarral lett kiegészítve, mely nagy segítségére lesz a kis csöppségnek a kiskocsi irányításában. A kiskocsiba gond nélkül elfér rengeteg homok, de a kedvenc játékok is, melyeket a kis hercegnő a homokozóba vagy a játszótérre készül majd magával vinni. Vödör, melyhez tartozik kislapát, gereblye és homokozóforma tökéletesen beleillik a kiskocsi világába és örömet szerez már 18 hónapos kortól.

Játék fagylajt tölcsérben 100% Chef Écoiffier 18 hónapos kortól

Écoiffier gyermek fagyis szett beteljesült álma minden gyerkőcnek, akik imádják ezt az édes, hideg finomságot. Gyermek fagyi tölcsérrel minőségi műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és biztonságos is. Tölcséres fagylajtok annyira valósághűek, hogy szinte meg sem lehet őket különböztetni az eredetitől, ami biztosítja, hogy a játék még mókásabb lessz ezekkel a kiegészítőkkel. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek garantáltan sok örömet szereznek csemetéinek. Méretei a gyermek fagyinak tölcsérrel 17*6*27 cm és megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, hisz számukra a fagyi az egyik legfinomabb nassolás.

Smoby és Écoiffier francia játékgyártó vállalatok, melyek minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva minden korosztály részére. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, és a színkivitelezésük nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. Kerti házikó, húzható kiskocsi vödör szettel és fagylaltokkal kiváló kombináció, mely hosszantartó szórakozást nyújt majd a gyerkőcöknek. Lepje meg Ön is csemetéit kedvezményes játékszettel.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.