Szett házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és játszóasztal Víz&Homok 24 hó-tól

Termék leírása

Szett házikó pilléreken csúszdával és Víz&Homok játszóasztal egy kiváló játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik szeretnék bővíteni szabadtéri játék készletüket. Az akciós árú játékszett a kicsiket lenyűgözi egyedi és minőségi kivitelezésével, a szülők pedig elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Smoby játékok hosszantartó szórakozást biztosítanak a gyerkőcöknek és csodaszép ékei lesznek minden udvarnak és kertnek egyaránt.

Gyerek házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával és létrával 2 éves kortól

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán csodaszép kerti házikó minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó pilléreken
  • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
  • stabil és tartós szerkezet
  • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
  • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
  • felezett ajtó és behúzható ablak
  • elegendően tágas több gyerkőc részére
  • élénk színek anti UV szűrővel
  • lekerekített élek
  • francia termék

Kerti asztalka homokozóval és vízzel Water&Sand Smoby fedéllel hajóval és formákkal 18 hó

Játszóasztal homokozóval és vízzel Water&Sand Smoby mindazon gyerkőc beteljesült álma már 18 hónapos kortól, akik szeretik idejüket az udvaron tölteni, homokozóban és vízben csintalankodni. Játszóasztal 4 stabil lábon áll, nagyon szép színkombinációban pompázik - zöld, fehér, kék és piros színek dominálnak rajta, így minden kert és udvar éke lesz. Játszóasztal a fedél alatt két kamrát rejt magában - az egyiket vízzel, a másikat homokkal lehet feltölteni. Mindkét kamra fedéllel lezárható. A játszóasztalkát tökéletesen kiegészíti az 5-részes kerti játékszett, melybe gereblye, kislapát, kishajó és homokozó formák tartoznak. 

A gyerek játszóasztal egyedisége a sokoldalúságában rejlik. A leszedhető fedél alatt két fő kamra található, melyek vízzel vagy homokkal tölthetők fel az egyszerű asztalból kreatív sarkot varázsolva, ahol a kicsik homokozó formákkal vagy egyéb játékokkal szórakozhatnak. Ezeket letakarva a gyerekek a játékasztalon rajzolhatnak, ebédelhetnek vagy játszhatnak. Asztalka napernyő nyílással is bővítve lett( nem képezi a csomag részét) , így a napsütötte időben is árnyék alatt játszhatnak a kicsik. 

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.