Szett házikó Pretty Blue Smoby behúzható zsalugáterrel és játszócenter Fun Center csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Pretty Blue házikó és Fun Center játszóközpont csúszdával egy igazán menő és egyedi kerti szett minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Kedvezményes pöpec játékszett most szédületes áron kapható elsőosztályú kivitelezésben, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet játszóközponttá varázsolnak. Játékok egyedi francia dizájnban tündökölnek és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartják szépséges színkivitelezésüket. Köszönhetően ennek a pöpec játékszettnek csemetéi szívesen fognak játszadozni a friss levegőn a szabadban.

Házikó Pretty Blue Smoby kékes-zöld UV védelemmel 3 ablakkal, 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel 2 évtől

Gyerek játszóházikó Smoby Pretty Blue egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését 2 éves kortól. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, hogy nagyon sokáig éke legyen a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha épen a dobozból lett volna kicsomagolva. A kerti házikót egyszerűen lehet össze és szétszerelni. Szétszedve nem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy galibázni fog. A Smoby Pretty Blue játszóházikó egyedi elhúzható sötétítővel van felszerelve élénk kék színben, a rácsozott ablak pedig kék-szürke-zöld és fehér színben van kombinálva. 

A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A kerti házikó Pretty Blue tetőszerkezete szürke színű. A házikó falai domborművekkel vannak díszítve építőanyagra emlékeztetve virágcserpekben. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. Egyedisége a házikónak az ergonomikus kialakításában rejlik, így a tágas házikóban több gyerkőc is kényelmesen fog játszadozni.

Kerti házikóban való játék nagyon jó hatással van a kommunikáció készség fejlődésére, játszadozás közben közelebb kerülnek a felnőttek világához is. Az inspiráló környezet egyaránt fejleszti a csemeték szókincsét is. Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Saját kis házikó minden csöppség vágya.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy fantasztikus udvari vagy kerti használatra ideális játszócenter gyerekeknek 2 éves kortól, amely 150 cm hosszú csúszdát, asztalkát, gyerek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei ezentúl sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A játszócenter oldalát egy asztalka padokkal egészíti ki, így a móka közben a kicsik piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy akár a barátaikkal is megpihenhetnek.

Jellemzői

 • multifunkciós gyerek sportcentrum
 • magassága 176 cm
 • méretei 284*203*176 cm
 • súlya 31,9 kg
 • dupla falakkal
 • gyerek csúszda hossza 150 cm
 • kosárlabda palánk 2 magassági lehetőséggel
 • emelet magassága 72 cm
 • focikapu
 • piknik asztal méretei 55*33 cm
 • a padok magassága 26 cm, szélességük 16 cm

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek99*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...