Szett házikó Pretty New Grey Smoby behúzható zsalugáterrel és játszócenter Fun Center csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Pretty New házikó és Fun Center játszóközpont csúszdával egy igazán menő és egyedi kerti szett minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Kedvezményes pöpec játékszett most szédületes áron kapható elsőosztályú kivitelezésben, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet játszóközponttá varázsolnak. Játékok egyedi francia dizájnban tündökölnek és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartják szépséges színkivitelezésüket. Köszönhetően ennek a pöpec játékszettnek csemetéi szívesen fognak játszadozni a friss levegőn a szabadban.

Házikó Pretty New Grey Playhouse Smoby 2 ablak árnyékolóval és elhúzható zsalugáterrel és felezett ajtóval UV szűrő 2 évtől

Házikó Pretty new Grey Playhouse a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 2 éves kortól. Menő házikó beltere elegendő helyet biztosít a csöppségeknek majd az önfeledt játszadozásra. A házikóba felezett ajtón jutnak be a gyerkőcök,  kis kuckó 3 ablaknyílásából kettő árnyékolóval és elhúzható zsalugáterrel lett kiegészítve, melyek garantálják a friss levegő áramlását és az elegendő napfényt a házikóban. Csodálatosan szép kék, zöld, szürke és fehér színkombináció a házikót időtlenné varázsolja, és huzamosabb idő után sem fakulnak meg a színek, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi erős falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával kosárlabda palánkkal foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Játszócenter Multisport Fun Centrum a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus udvari vagy kerti használatra ideális játszóközpont gyerekek részére már 2 éves kortól. Játszóközpont rengeteg mókát rejt magába, mégpedig csúszdát, piknik asztalkát, magas kosárlabda palánkot, mászófalat, létrát és futball kaput tartalmaz. A játszóközpont kialakítása házikóra is emlékeztet, melybe a felezett ajtón lehet bejutni, amelyet postanyílás tesz még valósághűbbé, hogy a kicsik tudjanak egymásnak szép rajzokat küldözgetni. Gyermekei ezentúl sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A Smoby termékekre tipikus piros, zöld, fehér és szürke semleges színkombinációnak kӧszӧnhetően remekül beleillik a kert ӧsszképébe kellemesen díszítve azt. A gyermek sportcentrum egy valóban egyedülálló játék, amivel a gyerekek hosszú éveken keresztül kiadósan szórakozhatnak a friss levegőn. 

gyerek csúszda hossza 150 cm és a sportcentrum kiváló része, mellyel a kicsik hosszú órákon át eljátszanak. Nagyon szép piros-zöld színkombinációban lett megalkotva. A csúszda tetejére a gyerekek a center másik oldalán taláható létra segítségével jutnak fel, amely praktikus, a kis lábacskáknak megfelelő nyílásokkal van ellátva, hogy a kicsik könnyebben tudjanak rajta feljutni. Létra többfunkciós, megfordításával gyerkőce máris mászófalat kap erős fogásokkal, hogy még jobban fejleszthesse ügyességét. A játszócenter felső platója is többfunkciós, megfordításával gyermeke hullámos terepen érzi majd magát, mely segítségére lesz az egyensúly-érzék és stabilitás fejlesztésében. A játszócenter oldalát egy piknik asztalka padokkal egészíti ki, így a móka közben a kicsik piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy akár a barátaikkal is megpihenhetnek. 

A kis sportolók nagy ӧrӧmére a center kiegészítőihez kosárlabda palánk is tartozik. Ha a kicsik már megunták a kosárlabdázást, egyszerűen nekiállnak az izgalmas foci meccsnek, hisz hálós focikapu is tartozik a menő játékhoz, így a 11-esek gyakorlása vagy éppen kivédésüknek a gyakorlása könnyen fog menni. Játszóköpont lehetőséget kínál a sportra, szórakozásra és pihenésre egyaránt. A játszócenter nagy ablakos, félajtós gyerek házikóként is jól funkcionál. A házikót valósághű  tető védi az időjárás viszontagságai ellen. Méretei 284*203*176 cm, teljes magassága 176 cm.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek99*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.