Szett házikó Pretty Blue Smoby behúzható zsalugáterrel és ajándék elektronikus csengő 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Pretty Blue házikó és elektronikus csengő rengeteg mókát és boldog pillanatot szerez minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Kedvezményes menő játékszett most szédületes áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak, minden udvart és kertet egyedi játszóközponttá alakítanak. Játékok különleges francia dizájnban pompáznak és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartják szépséges színkivitelezésüket. Köszönhetően ennek a pöpec játékszettnek csemetéi szívesen fognak játszadozni a friss levegőn a szabadban.

Gyerek házikó Pretty Blue Smoby UV szűrővel 2 éves kortól

Gyerek játszóházikó Smoby Pretty Blue egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését 2 éves kortól. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, hogy nagyon sokáig éke legyen a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha épen a dobozból lett volna kicsomagolva. A kerti házikót egyszerűen lehet össze és szétszerelni. Szétszedve nem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy galibázni fog. A Smoby Pretty Blue játszóházikó egyedi elhúzható sötétítővel van felszerelve élénk kék színben, a rácsozott ablak pedig kék-szürke-zöld és fehér színben van kombinálva. 

A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A kerti házikó Pretty Blue tetőszerkezete szürke színű. A házikó falai domborművekkel vannak díszítve építőanyagra emlékeztetve virágcserpekben. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. Egyedisége a házikónak az ergonomikus kialakításában rejlik, így a tágas házikóban több gyerkőc is kényelmesen fog játszadozni.

Kerti házikóban való játék nagyon jó hatással van a kommunikáció készség fejlődésére, játszadozás közben közelebb kerülnek a felnőttek világához is. Az inspiráló környezet egyaránt fejleszti a csemeték szókincsét is. Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Saját kis házikó minden csöppség vágya.

Elektronikus csengő gyerek házikóhoz Smoby Natur, Pretty és Pillings 18 hó kortól

Elektronikus Smoby csengő játszóházakhoz egy igazán menő kiegészítő Natur, Pretty és Pillings házikókhoz. Csengőt a házikóra egyszerű módon lehet felerősíteni a és a kis lurkók akár nevüket is ráírhatják, vagy bájos rajzzal is díszíthetik. Nem minden házikóhoz tartozik csengő, így a vendégeknek látogatáskor kopogniuk kell. Köszönhetően ennek a kiegészítőnek a házikóban lapuló csöppségek mindig meghallják a vendégek érkezését. A csengő szürke nyomógombbal, kis hangszóróval lett kialakítva a valósághű csengetés érdekében, és természetesen nem hiányozhat róla a névtábla sem. Az elektronikus csengő 2 AAA/LR03 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. 

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek99*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.