Szett házikó Pretty Blue Smoby behúzható zsalugáterrel, csúszda Toboggan XS és ajándék elektronikus csengő 24 hó-tól

Termék leírása

Szett Pretty Blue házikó, Toboggan XS csúszda és ajándék elektronikus csengő egy igazán kivételes játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik saját kis kerti házikó után vágyakoznak. Játékszettet most akciós áron kínáljuk, így minőségi és pöpec játékok vásárlásával még spórolni is tud. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minden udvar és kert ékei lesznek, ahol igazi játszóközpontot alkotnak a kis lurkók részére. Smoby játékok a szettben kitűnnek egyedi francia pompájukkal és köszönhetően az anti UV szűrőnek hosszú ideig megtartják csodaszép élénk színkivitelezésüket.

Gyerek házikó Pretty Blue Smoby UV szűrővel 2 éves kortól

Smoby Pretty Blue gyerek játszóházikó egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, így nagyon sokáig éke lehet a kertnek vagy az udvarnak. Az anti UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha éppen a dobozból lett volna kicsomagolva. A Smoby gyerek házikó egyszerűen össze és szétszerelhető. Szétszerelt állapotban nagyon hely takarékos, ezért nem kell aggódni, hogy esetleg útban lesz. A házikó stabilitása a minőségi műanyagban rejlik, mely szilárd és ellenálló jellemzőkkel rendelkezik. 

Smoby Pretty Blue gyerek házikó egyedi élénk kék színben ragyogogó elhúzható zsalugáterrel van felszerelve és rácsozott ablakkal rendelkezik. Csodaszép kék-szürke-zöld és fehér színkombinácioban pompázik. A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A Pretty Blue kerti házikó szürke színű tetejét fedélhéjazat imitációja díszíti. A házikó falait építőanyag és virágcserép dombormintázata ékesíti. A kerti házikóban való játék minden korosztályú gyermek számára vonzó. Órákon keresztül barátaikkal vagy testvéreikkel együtt szórakozhatnak.

Gyerek csúszda Toboggan XS Smoby vízzel 90 cm hosszú 24 hónapos kortól 

Smoby Toboggan XS népszerű és csúcskategóriás termékek közé tartozik a gyermek csúszdák között. A Smoby csúszda 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik, nagyon biztonságos, és az ergonomikusan formázott csúszófelületnek köszönhetően kellemes és kényelmes csúszdázó élményt nyújt minden gyereknek. Teherbírása 20 kg. Smoby Toboggan XS csúszda kiváló választás csöppsége részére. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak saját kis vízi csúszdájukon. A gyerek csúszda egyszerűen összerakható, és amikor a gyerek nem használja. A gyerekcsúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. Csúszda hossza 125 cm és 75 cm magas.

Elektronikus csengő gyerek házikóhoz Smoby Natur, Pretty és Pillings 18 hó kortól

Elektronikus Smoby csengő játszóházakhoz egy igazán menő kiegészítő Natur, Pretty és Pillings házikókhoz. Csengőt a házikóra egyszerű módon lehet felerősíteni a és a kis lurkók akár nevüket is ráírhatják, vagy bájos rajzzal is díszíthetik. Nem minden házikóhoz tartozik csengő, így a vendégeknek látogatáskor kopogniuk kell. Köszönhetően ennek a kiegészítőnek a házikóban lapuló csöppségek mindig meghallják a vendégek érkezését. A csengő szürke nyomógombbal, kis hangszóróval lett kialakítva a valósághű csengetés érdekében, és természetesen nem hiányozhat róla a névtábla sem. Az elektronikus csengő 2 AAA/LR03 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. 

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy a gyerekek biztonságban játszanak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek127*111*98 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei102*38*116 cm
Teljes hosszúság111 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg17,1 kg / 21,0 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.