Szett házikó Pretty New Grey Smoby behúzható zsalugáterrel és mászóka Multiactivity Climbing Tower csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Pretty New házikó és Multiactivity Climbing Tower mászóka csúszdával és 3 mászófallal egy modern kerti szett minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Kedvezményes menő játékszett most akciós áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak, így minden kertet és udvart még egyedibbé is varázsolnak. Játékok különleges francia dizájnban pompáznak és az anti UV szűrőnek köszönhetően éveken keresztül megtartják szépséges színkivitelezésüket. Köszönhetően ennek a pöpec játékszettnek csemetéi szívesen fognak játszadozni a friss levegőn a szabadban.

Házikó Pretty New Grey Playhouse Smoby 2 ablak árnyékolóval és elhúzható zsalugáterrel és felezett ajtóval UV szűrő 2 évtől

Házikó Pretty new Grey Playhouse a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 2 éves kortól. Menő házikó beltere elegendő helyet biztosít a csöppségeknek majd az önfeledt játszadozásra. A házikóba felezett ajtón jutnak be a gyerkőcök,  kis kuckó 3 ablaknyílásából kettő árnyékolóval és elhúzható zsalugáterrel lett kiegészítve, melyek garantálják a friss levegő áramlását és az elegendő napfényt a házikóban. Csodálatosan szép kék, zöld, szürke és fehér színkombináció a házikót időtlenné varázsolja, és huzamosabb idő után sem fakulnak meg a színek, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi erős falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Mászótorony Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Mászótorony Multiactivity Climbing Tower a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló kalandtorony kertbe, mely elbűvöli és elvarázsolja a kicsiket már 2 éves kortól. Ez a csudijó kalandtorony 3 mászofalat, létrát, emeletet és csúszdát kínál, melyek fiúknak és lányoknak egyaránt kínál majd éveken keresztül tartó mókás kalandokat. Piros, zöld és szürke színkombináció csodálatosan beleillik a kert összképébe és élénk színeit köszönhetően az UV védelemnek éveken keresztül is megtartja. Mászótorony színben és dizájnban tökéletes harmóniában áll a Smoby házikókkal, melyekkel együtt igazi játszóközpontot varázsolhat udvarára.

Kalandtoronyba feljutni mászófalakon lehet praktikus fogások segítségével, melyek megkönnyítik a csöppségek felmászását. A kis hegymászók az emeletre 3 oldalról juthatnak fel, választhatják a két zöld vagy egy szürke mászófalat. Ezek a mászófalak kiváló felkészülést és gyakorlást nyújtanak a nagyobb mászófalakra való felkapaszkodásban. A torony alatt kúszni-mászni is lehet köszönhetően a nagyobb nyílásoknak. Ha csemetéje a torony emeletére ért a csúszásmentes létrán, akkor csak egy út vezet lefelé, mégpedig a 150 cm hosszú csúszdán. Csúszda nagy előnye, hogy a forró, fülledt nyári napokon locsolócsőre köthető, így pikk-pakk tobogánná is alakul. 

Climbing Tower mászóka minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a torony előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A mászókára jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú toronynak 230*143*140 cm, magassága 140 cm. Az emeleti rész 100 kg-ig terhelhető, míg a súlya 33,4 kg. Kerti mászótorony egyszerűen összerakható és szétszedése is könnyen megmegy.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek99*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.