Szett házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel és gördeszkás távirányítóval

Termék leírása

Gyerekek imádnak házikóban bújócskázni. Játékszett, házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel együtt távirányítós gördeszkással tökéletes választás kis csemetéjét megajándékozni 12 hónapos kortól. Játékok nem csupán mókát és kacagást biztosítanak a kicsik számára, de nagyon jó hatással lesznek a finom motorikus és kommunikációs képességeik fejlődésére is. Játékok a neves Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia dizájnban pompáznak és most kedvezményes szettben kínáljuk azokat, hogy a gyerekek játékgyűjteménye minőségi játékokkal gyarapodjon és a szülők is elégedettek legyenek a jutányos árral. A játékszett még otthonosabbá varázsolja a gyerekszobát és gyermekei nagy örömmel veszik majd birtokba a játékokat.

Gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel 12 hónapos kortól zöld

Szórakoztató gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby csodaszép zöld-fehér színkombinációban minden gyermeket elvarázsol 12 hónapos kortól. A gyerek házikó többfunkciós - gyermeke imádni fog új házikójában játszani, melyet a szülők egyszerű módon gyerek sátorrá tudnak számára alakítani. Gyermek sátor hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd gyerkőcét, annyira leköti majd a figyelmét, hogy el sem fog akarni szakadni majd új játékától. Gyerek házikót a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A házikó teljes magassága 72 cm.

A házikó elülső részén nyitható ablakocskák lettek kialakítva, melyek formaillesztő nyílásokat rejtenek, amelyekbe különböző formájú műanyag kockákat kell belehelyezni csöppségének, tehát ez a játék készségfejlesztő hatással bír, hisz gyerkőcének meg kell találnia és belehelyeznie a helyes kockát a megfelelő nyílásba. Kis gyerkőcét az ajtón található henger is lenyúgözi, amit kedvére forgathat. Az ajtó mellett bájos növényre lel gyermeke szép virággal, melyet szintén elforgathat, így fejlesztve finom motorikáját. A játék másik felén felnyitható ablakocskát talál gyermeke, melyen keresztül csöppsége ellenőrizheti, hogy van e valaki a házikóban. A házikó felett egy nagyszerű virág kapott helyet, melyet ha csemetéje megnyom, kedves hangot és szórakoztató fényeket bocsájt ki, melyek hosszú időre lefoglalják a kicsik figyelmét. Mozgó szemek szintén a kis huncutok önfeledt szórakozását szolgálják, melyeket bármilyen pozícióba tudnak állítani, hogy őrizze a házikó tekintetével csemetéjét.

Teljes méretei a házikónak sátorral 90*70*72 cm. A házikó könnyen áthelyezhető, hisz a felső részén praktikus fogantyú lett kialakítva, mely a szülők segítségére lesz. Smoby egyszerű és effektív módon oldotta meg a házikós sátor összeszerelését és szétszedését. A gyerek ház nem foglal nagy helyet, ha nem játszik vele csöppsége, bárhol elfér. Elektronikus modul, mely a hang és fényeffektek megfelelő működésére szolgál elemekkel működik, melyek a csomag részét képezik.

Cotoons Wabap Smoby távirányítós gördeszkázó hossza 16 cm 24 hónapos kortól

Gyerekfigura Wabap Cotoons távirányítással a legkisebbek számára készült. Franciaországból a Smoby gyártótól származik, csodaszép zöld-narancssárga dizájnban a közkedvelt Cotoons játék sorozatból, kábel nélküli távirányítóval elemre működik, amely kényelmesen elfér a gyerek kezecskékben. Kerekei minden hagyományos padlóburkolattal vagy más egyenes felülettel megbirkóznak.

16 x 9 x 18 cm méretű gördeszkázó alakja biztonságos gömbölyded, amely egyrészt kellemesen hat a kicsire, másrészt pedig nem sérülhet meg. A távvezérlésű babafigura tud előre menni, vagy forogni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*70*72 cm
Termék magassága72 cm
A csomagolás méretei61*20*76 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...