Szett házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby

hanggal és fénnyel és készségfejlesztő asztalka funkciókkal

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Bébi játékszettek Termék kódja: SM110400-10M
56 550 Ft
36 060 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Játékszett, házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel együtt kék készségfejlesztő asztalkával a legjobb választás kis csemetéjét megajándékozni 12 hónapos kortól. Játékok nem csupán mókát és kacagást biztosítanak a kicsik számára, de nagyon jó hatással lesznek a finom motorikus és kommunikációs képességeik fejlődésére is. Játékok a neves Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia dizájnban pompáznak és most kedvezményes szettben kínáljuk azokat, hogy a gyerekek játékgyűjteménye minőségi játékokkal gyarapodjon és a szülők is elégedettek legyenek a jutányos árral. A játékszett még otthonosabbá varázsolja a gyerekszobát.

Gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel 12 hónapos kortól zöld

Szórakoztató gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby csodaszép zöld-fehér színkombinációban minden gyermeket elvarázsol 12 hónapos kortól. A gyerek házikó többfunkciós - gyermeke imádni fog új házikójában játszani, melyet a szülők egyszerű módon gyerek sátorrá tudnak számára alakítani. Gyermek sátor hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd gyerkőcét, annyira leköti majd a figyelmét, hogy el sem fog akarni szakadni majd új játékától. Gyerek házikót a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A házikó teljes magassága 72 cm.

A házikó elülső részén nyitható ablakocskák lettek kialakítva, melyek formaillesztő nyílásokat rejtenek, amelyekbe különböző formájú műanyag kockákat kell belehelyezni csöppségének, tehát ez a játék készségfejlesztő hatással bír, hisz gyerkőcének meg kell találnia és belehelyeznie a helyes kockát a megfelelő nyílásba. Kis gyerkőcét az ajtón található henger is lenyúgözi, amit kedvére forgathat. Az ajtó mellett bájos növényre lel gyermeke szép virággal, melyet szintén elforgathat, így fejlesztve finom motorikáját. A játék másik felén felnyitható ablakocskát talál gyermeke, melyen keresztül csöppsége ellenőrizheti, hogy van e valaki a házikóban. A házikó felett egy nagyszerű virág kapott helyet, melyet ha csemetéje megnyom, kedves hangot és szórakoztató fényeket bocsájt ki, melyek hosszú időre lefoglalják a kicsik figyelmét. Mozgó szemek szintén a kis huncutok önfeledt szórakozását szolgálják, melyeket bármilyen pozícióba tudnak állítani, hogy őrizze a házikó tekintetével csemetéjét.

Teljes méretei a házikónak sátorral 90*70*72 cm. A házikó könnyen áthelyezhető, hisz a felső részén praktikus fogantyú lett kialakítva, mely a szülők segítségére lesz. Smoby egyszerű és effektív módon oldotta meg a házikós sátor összeszerelését és szétszedését. A gyerek ház nem foglal nagy helyet, ha nem játszik vele csöppsége, bárhol elfér. Elektronikus modul, mely a hang és fényeffektek megfelelő működésére szolgál elemekkel működik, melyek a csomag részét képezik.

Készségfejlesztő játszóasztal Cotoons Smoby funkciókkal, hanggal és fénnyel 12 hónapos kortól kék

Smoby készségfejlesztő játszóasztal Cotoons zenélő és világítő funkciókkal egy elektronikus asztalka gyerekek részére 12 hónapos kortól. Játszóasztal minőségi műanyagból készült, lekerekített élekkel, rengeteg funkcióval kialakítva. Az első sarokban egy nagy színes virág található 4 színes szirommal, minden egyes sziromban lévő nyílás más alakzatú kockára lett kialakítva Ha a csöppség a helyes kockát választja a nyílásba, akkor a virág villogni és dalolni kezd. Mind a 4 kocka az asztalka lábán lévő nyíláson keresztül kivehető és a játék máris folytatódhat is. A virág mellett forgatható tükör található mögötte pedig dob szett Cotoons figurákkal ütőkkel dobolásra. Dob szép hangot ad ki, mint egy igazi hangszer. Az asztal teljes magassága 49 cm, méretei 47*47*49 cm.

A virággal szemben egy szép pálma található, mely 5 színes karikából, rózsaszín, zöld, kék, narancssárga és sárga színűekből áll. Gyerekek a legnagyobbtól a legkisebbik szét és összerakhatják majd. Középső tengely zöld virágokkal és Cotoons figurák képével van megalkotva. Negyedik sarka a gyermek készségfejlesztő asztalnak fogaskerekekkel és virággal van kivitelezve, melyek minden irányba forgathatóak és közben hangot adnak k. A készségfejlesztő asztal közepén legkisebbeknek egy tavacska található Wabap békával.  Gyermek szórakoztató központ 2 LR44 elemre működik.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. 

Technikai paraméterek
Meghatározott termékekIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...