Szett házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel és építőjáték tárolódobozban 50+20% építőkocka grátisz

Termék leírása

Játékszett, házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel és építőjáték tárolódobozban egy modern játékszett minden gyerek részére 12 hónapos kortól. Játékok nem csupán mókát és kacagást biztosítanak a kicsik számára, de nagyon jó hatással lesznek a motorikus és kommunikációs képességeik fejlődésére is. Játékok a neves Smoby és Écoiffier vállalatok műhelyéből egyedi francia dizájnban pompáznak és most kedvezményes szettben kínáljuk azokat, hogy a gyerekek játékgyűjteménye minőségi játékokkal gyarapodjon és a szülők is elégedettek legyenek a jutányos árral. Gyerekjátékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, a játékszett még otthonosabbá varázsolja a gyerekszobát és gyermekei mégnagyobb örömmel veszik majd birtokba a játékokat.

Gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel 12 hónapos kortól zöld

Szórakoztató gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby csodaszép zöld-fehér színkombinációban minden gyermeket elvarázsol 12 hónapos kortól. A gyerek házikó többfunkciós - gyermeke imádni fog új házikójában játszani, melyet a szülők egyszerű módon gyerek sátorrá tudnak számára alakítani. Gyermek sátor hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd gyerkőcét, annyira leköti majd a figyelmét, hogy el sem fog akarni szakadni majd új játékától. Gyerek házikót a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A házikó teljes magassága 72 cm.

A házikó elülső részén nyitható ablakocskák lettek kialakítva, melyek formaillesztő nyílásokat rejtenek, amelyekbe különböző formájú műanyag kockákat kell belehelyezni csöppségének, tehát ez a játék készségfejlesztő hatással bír, hisz gyerkőcének meg kell találnia és belehelyeznie a helyes kockát a megfelelő nyílásba. Kis gyerkőcét az ajtón található henger is lenyúgözi, amit kedvére forgathat. Az ajtó mellett bájos növényre lel gyermeke szép virággal, melyet szintén elforgathat, így fejlesztve finom motorikáját. A játék másik felén felnyitható ablakocskát talál gyermeke, melyen keresztül csöppsége ellenőrizheti, hogy van e valaki a házikóban. A házikó felett egy nagyszerű virág kapott helyet, melyet ha csemetéje megnyom, kedves hangot és szórakoztató fényeket bocsájt ki, melyek hosszú időre lefoglalják a kicsik figyelmét. Mozgó szemek szintén a kis huncutok önfeledt szórakozását szolgálják, melyeket bármilyen pozícióba tudnak állítani, hogy őrizze a házikó tekintetével csemetéjét.

Teljes méretei a házikónak sátorral 90*70*72 cm. A házikó könnyen áthelyezhető, hisz a felső részén praktikus fogantyú lett kialakítva, mely a szülők segítségére lesz. Smoby egyszerű és effektív módon oldotta meg a házikós sátor összeszerelését és szétszedését. A gyerek ház nem foglal nagy helyet, ha nem játszik vele csöppsége, bárhol elfér. Elektronikus modul, mely a hang és fényeffektek megfelelő működésére szolgál elemekkel működik, melyek a csomag részét képezik.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. 

Építőjáték gyerekeknek Maxi Abrick Écoiffier dobozban 50 építőkocka + 20% kocka ingyen 12 hónapos kortól rózsaszín/kék

Maxi Abrick építőjáték a francia Écoiffier vállalat műhelyéből 50 darab építőkockát tartalmaz, melyek egy praktikus tárolódobozban kaphatóak. Az építőjátékhoz 20% építőkockát adunk ingyenesen. Ha éppen nem játszik a csöppség a kockákkal, akkor a kék vagy rózsaszín tárolódobozban tárolhatóak. A kockák nagyobb méretűek, hogy a velük való manipuláció egyszerű és könnyű legyen. Gyerek Abrick építőjáték kompatibilis az összes kockával a Maxi Abrick kollekcióból, így akár több csomag vásárlásával csöppségének egy hatalmas építőkockákat tartalmazó szettje is lehet. Építőkockák összeillesztése, remekművek rombolása fejleszti a gyerekek finom motorikus képességeit, gyerkőcök elsajátítják a színek tulajdonságait, kreativan serkentik fantáziájukat és fejlődik térlátásuk is egyben. 

A francia Écoiffier hosszúéves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában az európai piacon. Közismert, hogy az Écoiffier vállalat nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre is egyaránt.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...