Szett házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby

hanggal és fénnyel és készségfejlesztő asztal építőjátékkal

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Bébi játékszettek Termék kódja: SM110400-16
50 570 Ft
30 090 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Játékszett, házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel és készségfejlesztő asztal építőkockákkal egy igazán egyedi játékszett gyerekeknek 12 hónapos kortól. Játékok nem csupán mókát és kacagást biztosítanak a kicsik számára, de nagyon jó hatással lesznek a finom motorikus képességek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Játékok a neves Smoby és Écoiffier vállalatok műhelyéből egyedi francia dizájnban pompáznak és most kedvezményes szettben kínáljuk azokat, hogy a gyerekek játékgyűjteménye minőségi játékokkal gyarapodjon és a szülők is elégedettek legyenek a jutányos árral. A játékszett még otthonosabbá varázsolja a gyerekszobát és több gyerkőc közös szórakozását biztosítják.

Gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel 12 hónapos kortól zöld

Szórakoztató gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby csodaszép zöld-fehér színkombinációban minden gyermeket elvarázsol 12 hónapos kortól. A gyerek házikó többfunkciós - gyermeke imádni fog új házikójában játszani, melyet a szülők egyszerű módon gyerek sátorrá tudnak számára alakítani. Gyermek sátor hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd gyerkőcét, annyira leköti majd a figyelmét, hogy el sem fog akarni szakadni majd új játékától. Gyerek házikót a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A házikó teljes magassága 72 cm.

A házikó elülső részén nyitható ablakocskák lettek kialakítva, melyek formaillesztő nyílásokat rejtenek, amelyekbe különböző formájú műanyag kockákat kell belehelyezni csöppségének, tehát ez a játék készségfejlesztő hatással bír, hisz gyerkőcének meg kell találnia és belehelyeznie a helyes kockát a megfelelő nyílásba. Kis gyerkőcét az ajtón található henger is lenyúgözi, amit kedvére forgathat. Az ajtó mellett bájos növényre lel gyermeke szép virággal, melyet szintén elforgathat, így fejlesztve finom motorikáját. A játék másik felén felnyitható ablakocskát talál gyermeke, melyen keresztül csöppsége ellenőrizheti, hogy van e valaki a házikóban. A házikó felett egy nagyszerű virág kapott helyet, melyet ha csemetéje megnyom, kedves hangot és szórakoztató fényeket bocsájt ki, melyek hosszú időre lefoglalják a kicsik figyelmét. Mozgó szemek szintén a kis huncutok önfeledt szórakozását szolgálják, melyeket bármilyen pozícióba tudnak állítani, hogy őrizze a házikó tekintetével csemetéjét.

Teljes méretei a házikónak sátorral 90*70*72 cm. A házikó könnyen áthelyezhető, hisz a felső részén praktikus fogantyú lett kialakítva, mely a szülők segítségére lesz. Smoby egyszerű és effektív módon oldotta meg a házikós sátor összeszerelését és szétszedését. A gyerek ház nem foglal nagy helyet, ha nem játszik vele csöppsége, bárhol elfér. Elektronikus modul, mely a hang és fényeffektek megfelelő működésére szolgál elemekkel működik, melyek a csomag részét képezik.

Készségfejlesztő asztal Maxi Abrick Écoiffier építőkockákkal 35 darabos 12 hónapos kortól

Écoiffier készségfejlesztő asztalka Maxi Abrick építőkockákkal egy egyedi játszóasztal gyerekeknek kiegészítve Abrick építőkockákkal. Készségfejlesztő asztal gyerekeknek szilárd, kék-piros színben tündököl, precízen megtervezett modern dizájnban lett kivitelezve. Tartása stabil és élei lekerekítettek, tehát a gyerekeknek teljesen biztonságos játékot nyújt. Méretei a készségfejlesztő asztalnak 50*37*30 cm. Asztal tárolóval is ki van alakítva a kockák tárolására, 3 színes fogaskerékkel, melyeket forgatni is lehet és nagy, tágas rakodótérrel a közepén. Ide a gyerkőc elrakhatja a kockákat és zöld játszófelülettel lefedheti, melyre az építőkockák ráilleszthetőek, illetve különféle alakzatú nyílások is megtalálhatóak az asztalon, melyekbe azonos alakú kockák illeszthetőek. A játszóasztal felülete kompatibilis az összes Abrick építőkockával.

Maxi Abrick építőjáték nagy, színes éítőkockákat tartalmaz, melyekből házikó, autó, fa vagy akár figurák is megalkothatóak. A műanyag, melyből az Abrick Maxi építőkockák készültek ellenállóak, egészségre ártalmatlanok, lekerekített éleknek köszönhetően teljesen biztonságos játékot nyújt legkisebbeknek. Az építőkockák nagy méretűek, ezért a gyerekek könnyen tudják azokat kezelni. Építőkockák felülete IML technológiával nyomtatott, amely egy speciális metódus, ami álltal a kockák felülte nem kopik le és a kockák hosszú időn keresztül is újként hatnak majd. Gyermek Abrick Maxi építőjáték kompatibilis az összes Abrick kollekció építőkockáival, tehát több szettből egy nagy szettet is ki tudnak alakítani. Maxi Abrick építőjáték 35 darab kockából áll.

Francia Écoiffier hosszúéves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában az európai piacon. Közismert, hogy az Écoiffier vállalat nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre is egyaránt.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. 

Technikai paraméterek
Meghatározott termékekIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...