Szett házikó Barátok Smoby előkerttel és horgász készlettel

Termék leírása

Az egyedi játékszettet a gyerek Friends House házikó és a horgász készlet alkotja. A házikó a csöppségek kedvenc kuckójává válik hosszú időre. Ezzel a nagyszerű szettel nem csak gyermekeinek szerez örömet, hanem pénztárcájának is, hisz spórolni tud. Játékszett kedvezményes áron kapható. Az új házikó és a horgász készlet jól mutat együtt. 

Házikó Jóbarátok tágas Neo Friends House Smoby előkerttel és UV védelemmel - bővithető

Smoby Friends House gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a Smoby Friends House gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. Egy bájos házikó bájos gyerekeknek 3 éves kortól. Az ajtó magassága 97 cm, szélessége 41 cm. A felezett ajtó magassága 42 cm, szélessége 40 cm. A piknik asztal méretei 55*38 cm a padok méretei 23*16 cm.

A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló stimuláló környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

Horgászbot három kiskacsával Écoiffier és kosárral 18 hó-tól

Az Écoiffier horgászbot 3 kiskacsával műanyagból készült gyӧnyӧrű és modern horgász szett, mely nem csak kültéri mókára alkalmas, de a lakásban, kertben vagy a gyerek medencében is megállja a helyét. A horgász készletbe tartozik horgászbot zsinórral és sárga horoggal és három cuki kiskacsa piros, sárga és kék színben. A szettből nem hiányozhat a praktikus narancssárga kis kosárka sem, melybe a már a vízből kimentett kiskacsákat tudja majd gyermeke egy helyen tudni. A kiskacsák felső részén praktikus kis nyílás található a horog beakasztására. Horgászat közben fejlődnek a kicsik készségei, türelmük és nem utolsó sorban alapreflexeik.

Écoiffier egy francia cég, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik. Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. Ezek a legjobbra értékelt játékok egyedi francia dizájnban kivitelezve.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.