Szett fémvázas hinta Smoby és bébitaxi Maestro elektronikus kormánnyal 6 hó-tól

Termék leírása

Fémvázú Portique gyerekhinta és Maestro bébitaxi elektronikus kormánnyal egy modern játékszett gyerekeknek 6 hónapos kortól, mely rengeteg mókás pillanatot szerez majd a kicsik számára. A játékszett most alacsony áron kapható, melynek egyes darabjai színben és dizájnban ideálisan kiegészítik egymást és egy egységet alkotnak, a szülők pedig spórolni is tudnak köszönhetően a kedvezményes árnak. Lepje meg csöppségeit egyedi Smoby játékszettel, mely csodaszép francia külcsínben pompázik.

Hinta gyerekeknek Portique Smoby fémszerkezettel 120cm magas 6 hónapos kortól

A Smoby Protique Plus egy stabil fémvázas 6 hónapos kortól ajánlott gyerekhinta zӧld-narancssárga színkombinációban. Szilárd, masszív kivitelezésű kényelmes hintáról van szó. A hinta ülőkéje ergonómikus, biztosítva így a baba kényelmét még a hosszan tartó hintázás során is. A baba biztonságát a biztonsági keret biztosítja. Hintázás kӧzben a gyermek minden oldalról támasztva van. A gyerekhinta műanyag elemei UV szűrőt tartalmaznak amely megóvja a színeket a fakulástól így azok sokáig élénkek maradnak. A fémvázas hinta méretei: magasság 120 cm, szélesség 124 cm, mélység 120 cm. A hinta magas minőségű, ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. A hintázás minden gyermek kedvenc szórakozása, melyet sosem lehet megunni.

Smoby bébitaxi hintával Maestro II Balade 6 hónapos kortól

Smoby Maestro II Balade piros-sárga színű bébitaxi kürttel a kormányon, amley elemre működik és 3 különböző dallamot játszik le. A bébitaxi együtt növekszik gyerkőcével 6 -tól 36 hónapos korig. A bébitaxi fel van szerelve fém vezetőkarral kényelmes fogókarral, a hinta állványra van felszerlve, így amikor a gyerkőc még nagyon kicsike, 6 hónapos, könnyen tudja a szülő ringatni a kisautóban. Ergonomikusan kialakított ülés, a 3 pontos biztonsági öv és a kétoldalt felszerelt kiesés gátló garantálja a gyerkőc biztonságát, a fejtámasz pedig a teljes kényelmet.

A 8 hónapos gyermek már jobban élvezi a bébitaxiban való mókázást, ebben a korban az elektronikus kürtöt is kitudja használni. Lábacskái a széles lábtartón pihenhetnek. 10 hónapos gyerkőc már tanulgat járni, a bébitaxi hátsó részé található háttámla és járárssegítő egyben nagy segítség részére. Ekkor a lábtartók és a tolókar már leszerelendő. A 12 hónapos gyerkőc már egyedül fel tud ülni a kisautóra, egyedül tudja magát hajtani és élvezi a suhanást. A minőségi kerekek biztosízják a kényelmes haladást. Az egész bébitaxi kényelmes és biztonságos. A bébitaxi elejét egy mosolygós vidám arcocska díszít és a játéktelefon pedig biztosan nagy örömet szerez szintén a kicsiknek. A bébitaxi matricákkal van díszítve. Rózsaszín kiegészítők vidámságot sugároznak. Méretei 60*47*56 cm. A kormány 30 fokos szögig kormányozható.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*124*120 cm
Termék magassága120 cm
A csomagolás méretei35*16*136 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg6,35 kg
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek