Szett hinta Portique Smoby és Cars talicska homokozó szettel 6 hó-tól

Termék leírása

Egyedi és minőségi játékokkal lepné meg csöppségét? Fémvázas Portique gyermekhinta és Verdák talicska vödör szettel egy nagyszerű játékszett minden kisfiú és kislány számára 12 hónapos kortól, akik imádnak a szabadban a friss levegőn szórakozni. Játékszett most akciós áron kapható, így spórolni is tud. Játékok a szettben együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és rengeteg mókás pillanatot szereznek majd a gyerekek számára. Smoby játékokban egyesül az egyedi francia dizájn, tartósság és funkcionalitás.

Gyermek hinta Portique Plus Smoby fémszerkezettel 180 cm magas 12 hó kortól

A Smoby Portique Protique Plus egy stabil, fémvázas, 12 hónapos kortól ajánlott hinta zӧld-narancssárga színkombinációban. Szilárd, masszív kivitelezésű kényelmes hintáról van szó. A hinta ülőkéje ergonomikus, biztosítva így a baba kényelmét még a hosszan tartó hintázás során is. A baba biztonságát a biztonsági keret garantálja. A hintázás kӧzben a gyermek minden oldalról támasztva van. A hinta műanyag elemei UV szűrőt tartalmaznak, amely megóvja a színeket a fakulástól így azok sokáig élénkek maradnak. A Portique Plus fémvázas hinta teherbírása 50 kg. Ideális kültéri használatra akár kertben akár az udvaron. Ezzel a hintával garantált a jó szórakozás.

Jellemzői

 • egyedi kivitelezés
 • ellenálló fémváz
 • leszedhető keret
 • ellenálló mégis kellemes tapintású műanyag
 • teherbírás 50 kg
 • magasság 180 cm
 • legmodernebb dizájn
 • ergonomikus formájú ülőke
 • 12 hónapos kortól ajánlott
 • színvédő UV szűrőt tartalmaz
 • minőségi francia termék

Gyerek húzható kiskocsi Verdák Smoby vödör szettel homokozóba (vödör magassága 18 cm) 18 hónapos kortól piros

A Verdák húzható kiskocsi homokozó vödör szettel elsősorban a Villám McQueen kisautó rajongóit varázsolja el. A francia Smoby gyártó műhelyéből származó piros kiskocsit valamint a hozzá tartozó homokozó vödör szettet is McQueen kisautó és kihívói ábrái díszítik. A négykerekű kiskocsi nagyon stabil, praktikus fogantyúja segítségével a gyermek ide-oda húzhatja. A kiskocsiban a kisfiúk homokot és játékokat szállíthatnak a homokozóba vagy játszótérre. A vödörben kis lapát, kis gereblye és homokozó forma várja a csöppségeket. A játékok tökéletesen kiegészítik egymást és gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlottak.Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag játékai már évtizedeken át szórakoztatják a gyerekeket. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A sérülések elkerülése értelmében a játékok élei lekerekítettek, színkivitelezésük ösztönzi a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek164*168*180 cm
Termék magassága180 cm
A csomagolás méretei35*16*136 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,35 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.