Szett homokozó Kagyló BIG kétrészes és higienikus játszóhomok homokozóba 15 kg 18 hó-tól

Termék leírása

Játékszett - BIG Kagyló homokozó és 15 kg higiénikus játszóhomok tökéletes választás azon szülők számára, akik menő homokozóval szeretnék megajándékozni csöppségüket már 12 hónapos kortól. Szülőket nem csupán a szett akciós ára lepi meg, de magas minősége és biztonságos kialakítása is. Homokozó a német BIG vállalattól tanúsítvánnyal rendelkezik, a tiszta játszóhomok a francia Smoby vállalattól pedig tökéletes a szabadtéri mókára.

Homokozó gyerekeknek Kagyló BIG kétrészes térfogat 2*100 liter 12 hónapos kortól kék

BIG márkájú kétrészes Kagyló homokozó az egy évnél idősebb apróságok ideális játékszere és a nyári hancúrozások garanciája. A kék színben pompázó kagyló alakú homokózó két külӧnálló részből áll, melyek vízzel vagy homokkal tӧlthetők fel ennek kӧszӧnhetően nem csak homokozóként, de mini medenceként is szolgálhat. A gyermek véletlenszerű fulladásának elkerülése érdekében a vonatkozó szabványok értelmében a homokozó két oldala nem illeszthető légmentesen egymásra. A BIG német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően 100 kg homok illetve 100 liter víz fér. A kétrészes kagyló formájú homokozó méretei 180*87*20 cm.

A homokozóban a gyerekek órákon át eljátszanak. A gyermek biztonsága érdekében a homokozó élei lekerekítettek. A BIG német gyártó a praktikusságot is szem előtt tartja, hiszen ha a tél folyamán a homokozót beltérben szeretné tárolni, elég csak nedves kendővel áttӧrӧlni és máris tiszta és tárolásra kész. A BIG Kagyló homokozó UV szűrőt tartalmaz, mely védi a színeket a forró nap sugarai ellen, ezek így az évek során sem veszítenek élénkségükből. A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A BIG gyártó termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

Játszóhomok Smoby homokozóba gyerekeknek 15 kg 2 éves kortól

A gyerek homokozóba szánt Smoby játszóhomok egy tanúsítvannyal rendelkező finom szemcséjű termék. Ez a speciális mosott játszóhomok biztonságos és ideális a homokvár építéshez vagy külӧnbӧző kreatív játékokhoz. A homokzsák 15 kilós. A zsákban forgalmazott higiénikus játszóhomok használata 2 éves kortól ajánlott. Ezzel a játszóhomokkal csemetéje azonnal neki kezdhet a menő homokvár építéséhez a kedvenc homokozójában és biztos lehet benne, hogy egészségre ártalmatlan környezetben fog szórakozni.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka. Smoby egy francia vállalat, mely minőségi és tartós gyerekjátékok gyárátásával foglalkozik, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak. Smoby márka termékeiben szintén stílusos külcsín jelenik meg modern francia dizájnban kivitelezve. Ha legjobbat szeretné gyerkőcei számára, akkor válassza a Smoby márkát, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, és termékei népszerűségét hosszúéves pályafutása is bizonyítja.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek88*88*20 cm
Termék magassága20 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Térfogat100 kg sand or 100 liter water
Megjegyzés2 x
Színkék
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek