Szett homokozó BIG takaróponyvával és higienikus játszóhomok homokozóba 15 kg 12 hó-tól

Termék leírása

BIG homokozó takaróponyvával és 15 kg higiénikus játszóhomok megfelelő játékszett minden örökmozgó gyerkőcnek 12 hónapos kortól. Szülőket nem csupán a szett akciós ára lepi meg, de magas minősége és biztonságos kialakítása is. Homokozó a német BIG vállalattól tanúsítvánnyal rendelkezik, a tiszta játszóhomok a francia Smoby vállalattól pedig tökéletes a szabadtéri mókára.

Gyermek homokozó BIG takaróponyvával 12 hónapos kortól színes

A tágas BIG homokozóba takaróponyvával 200 kg homok fér el, így a legnagyobb homokozók közé sorolható a kínálatunkból. Óriási előnye a praktikussága, hiszen nehány másodperc alatt szétszedhető, áthelyezhető és ismét gyorsan ӧsszeszerelhető. A homokozó klasszikus négyzet alakú tarka színben kivitelezve. A homokozót egy piros takaróponyva egészíti ki, amely védelmet nyújt a víz és szennyeződések ellen.

Jellemzői

  • 200 kg homok fér el benne
  • négyzet alakú, külső méretei 152*152*24 cm
  • belső méretei 120*120 cm
  • 12 hónapos kortól
  • takaróponyvával, mely véd a szennyeződéstől
  • lekerekített élek a biztonságért
  • UV szűrő a káros napsugarak ellen

Játszóhomok Smoby homokozóba gyerekeknek 15 kg 2 éves kortól

A gyerek homokozóba szánt Smoby játszóhomok egy tanúsítvannyal rendelkező finom szemcséjű termék. Ez a speciális mosott játszóhomok biztonságos és ideális a homokvár építéshez vagy külӧnbӧző kreatív játékokhoz. A homokzsák 15 kilós. A zsákban forgalmazott higiénikus játszóhomok használata 2 éves kortól ajánlott. Ezzel a játszóhomokkal csemetéje azonnal neki kezdhet a menő homokvár építéséhez a kedvenc homokozójában és biztos lehet benne, hogy egészségre ártalmatlan környezetben fog szórakozni.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka. Smoby egy francia vállalat, mely minőségi és tartós gyerekjátékok gyárátásával foglalkozik, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak. Smoby márka termékeiben szintén stílusos külcsín jelenik meg modern francia dizájnban kivitelezve. Ha legjobbat szeretné gyerkőcei számára, akkor válassza a Smoby márkát, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, és termékei népszerűségét hosszúéves pályafutása is bizonyítja.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek152*152*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei138*26*50 cm
Teljes hosszúság152 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg12,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek