Szett homokozó Sandy BIG védőfedéllel és higienikus játszóhomok homokozóba 15 kg 12 hó-tól

Termék leírása

Játékszett - BIG Sandy homokozó védőfedéllel és 15 kg higiénikus játszóhomok egy kedvezményes szabadtéri játék készlet minden kisfiú és kislány részére 12 hónapos kortól. Szülőket nem csupán a szett akciós ára lepi meg, de magas minősége és biztonságos kialakítása is. Homokozó a német BIG vállalattól tanúsítvánnyal rendelkezik, a tiszta játszóhomok a francia Smoby vállalattól pedig tökéletes a szabadtéri mókára.

Gyerek homokozó Sandy BIG fedéllel térfogat 239 liter 

BIG Sandy homokozó az adott termékcsoport legnépszerűbb termékeinek egyike. A BIG német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően 389 kg homok fér. A homokozó fedéllel is rendelkezik, amely védelmet nyújt  a szennyeződések ellen. A zӧld színű hagyományos négyzet alakú homokozó külső méretei 138*138*24 cm, belső méretei 100*100 cm. A termék használata 12 hónapos kortól ajánlott. Óriási előnye a praktikussága, hiszen nehány másodperc alatt szétszedhető, áthelyezhető és ismét gyorsan ӧsszeszerelhető. A csomagolás része egy ӧsszecsukható fedél, melynek felületét kivésett útpálya egészíti ki így a kis gyermek a homokozás mellet kis autókkal is szórakozhat. Ha az útpályát vízzel tӧlti fel, máris hajó csatornát kap. A fedél a homokozó nagyon fontos és nélkülӧzhetetlen kelléke, hiszen kiválóan védi a homokot az állati ürülékektől és a szél által befújt szennyeződésektől.

A homokozóban a gyerekek órákon át eljátszanak. A gyermek biztonsága érdekében a homokozó élei lekerekítettek. A BIG német gyártó a praktikusságot is szem előtt tartja, hiszen ha a tél folyamán a homokozót beltérben szeretné tárolni, elég csak nedves kendővel áttӧrӧlni és máris tiszta és tárolásra kész. A BIG Sandy homokozó UV szűrőt tartalmaz, mely védi a színeket a forró nap sugarai ellen, ezek így az évek során sem veszítenek élénkségükből. A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A homokozó minoségi és stabil muanyagból készult. A BIG gyártó termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

Játszóhomok Smoby homokozóba gyerekeknek 15 kg 2 éves kortól

A gyerek homokozóba szánt Smoby játszóhomok egy tanúsítvannyal rendelkező finom szemcséjű termék. Ez a speciális mosott játszóhomok biztonságos és ideális a homokvár építéshez vagy külӧnbӧző kreatív játékokhoz. A homokzsák 15 kilós. A zsákban forgalmazott higiénikus játszóhomok használata 2 éves kortól ajánlott. Ezzel a játszóhomokkal csemetéje azonnal neki kezdhet a menő homokvár építéséhez a kedvenc homokozójában és biztos lehet benne, hogy egészségre ártalmatlan környezetben fog szórakozni.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka. Smoby egy francia vállalat, mely minőségi és tartós gyerekjátékok gyárátásával foglalkozik, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak. Smoby márka termékeiben szintén stílusos külcsín jelenik meg modern francia dizájnban kivitelezve. Ha legjobbat szeretné gyerkőcei számára, akkor válassza a Smoby márkát, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, és termékei népszerűségét hosszúéves pályafutása is bizonyítja.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor12 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek138*138*27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei117*60*41 cm
Teljes hosszúság138 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg16,8 kg
Térfogat239 l
Megjegyzés383 kg sand
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek