Szett iker babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby és etetőszék, autósülés és hinta 3in1

Termék leírása

Iker babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny és 3-as kombináció etetőszék, autósülés és hinta egy csodaszép játékszett minden gondoskodó kislány részére 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség, mely minden gyerkőc szívét elrabolja. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös szórakozására is.

Babakocsi ikerbabáknak Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby rózsaszín

Babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny egy gyönyörű és modern gyerekjáték iker játékbabáknak, mely bájos pasztell-rózsaszín színárnyalatban tündököl kiegészítve szürke és fehér részletekkel. Babakocsi ideális játék kislányok részére 3 éve kortól. Sport babakocsi 42 cm magas babáknak ideális. A gumikerekei a babakocsinak ellenállóak és minőségiek, így a haladás könnyű és kényelmes. Az elülső bolygókerekek 360 fokban forognak. A iker babakocsi erős műanyag szerkezetttel lett kialakítva. Könnyű, de egyben stabil is. A játékbaba a babakocsiban biztonsági övvel van védve, hogy az utazás alatt ki ne essen. Praktikus kiegészítője a kislányos iker babakocsinak a műanyag kosárka az alsó részen kialakítva. Ide pakolhatnak a kis anyukák apróságokat, melyek szükségesek a kisbabáik részére a séta során.

Sport babakocsi tolókarja ergonomikusan alakított, magassága a talajtól 66 cm. Babakocsi valósághű mása a valódi babakocsinak. Gyerek babakocsi Trio Pastel kényelmes műanyag ülőkéi minőségi textil anyaggal lettek behúzva. Sport babakocsi két módon használható, haladási irány szerint háttal és szemben is rögzíthetőek az ülések, a kis anyukával arccal szemben vagy háttal is ülhetnek a babái. Azon kislányok, akik imádnak babázni, kedvenc babájukról gondoskodni és sétára vinni, ezzel az időtlen játékkal nagyszerűen fog éveken keresztül gonoskodni kedvenc játékbabájáról. A textília tisztítására nedves szivacsot ajánljuk. Játék babakocsi minőségi francia termék, melyben felszínre tör a francia dizájn erős szerkezettel. Műanyag minőségi és tapintásra bársonyos.

3-mas kombináció hinta autósülés etetőszék Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby játékbabának rózsaszín háromszög mintával 

Hármas kombinációban pompázó gyerekjáték Trio Pastel maxi Cosi&Quinny legjobb választás ajándékba kislánya részére már 3 éves kortól. A praktikus játékbaba autósülés, etetőszék és hinta hármas kombinációját elsősorban azok a kislányok értékelik majd, akik szeretettel gondoskodnak a játékbabájukról, szívesen ӧltӧztetik, etetik, altatják őt. A játék előnye, hogy számtalan szórakozási lehetőséget kínál a kisgyermek számára, még izgalmasabbá téve így a játékot. A játékbaba kiegészítő csodaszép pasztell színekben tündököl - rózsaszín, szürke és fehér színek kombinációjában a fehér fémszerkezetet kiegészítve. A játék szerkezete két módban használható - az autósüléssel kombinálva egy magas etetőszéket étkező pulttal vagy egy hintát alakít.

Játék autósülés utazás során használható, így a baba is biztonságban lesz és egyben könnyen hordozhatóvá válik. A gyerekek szívesen hordják a babájukat autóval, főleg egy praktikus baba autósülésben, így kedvenc babájukat mindenhová magukkal vihetik. Ha rendelkezik Maxi Cosi&Quinny 3in1 babakocsival a játékbaba autósülést a babakocsi szerkezetére helyezheti. A Maxi Cosi&Quinny etetőszék a játékbaba étkezéséhez használatos, A talajtól való magassága eléri a 72 cm. Az etetőszék háttámlája elegendően magas. A kényelmes etetéshez a kis anyuka felhasználhatja a szürke színben pompázó, levehető műanyag étkező pultot. Ha már a játékbaba elfáradt, gyengéd ringató mozdulatokkal a hintában állomba ringatható. A játékbaba kiegészítőket 42 cm magas játékbabának tervezték. A játékbaba autósülés állítható ergonomikusan formázott fogantyúval van felszerelve.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*15*54 cm
Teljes hosszúság52 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,5 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek