Szett interaktív játék Clever Cubes Smart Smoby és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy

Termék leírása

Interaktív Clever Cubes kocka és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy egy tökéletes játékszett örökmozgó és kíváncsi kisfiúk és kislányok többrétű fejlesztéséhez. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játék közben fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kognitív képességeik, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és német BIG vállalatoknak, melyek termékeikben egyesítik a modern dizájnt, legjobb minőséget és funkcionalitást.  

Interaktív játék Clever Cubes Smart Smoby 3 oktatójátékkal, színekkel és számokkal 24 hó-tól

A Clever Cubes interaktív játék a francia Smoby gyártó Smart kiadásából 24 hónapos kortól ajánlott. Az intelligens játék része egy toll alakú elektronikus érzékelő, melynek segítségével a gyerekek megtanulják a színeket és a számokat. A csomagban 9 db számokkal és képekkel jelölt színes kocka található. A hangeffektes játék 3 játékvariációt kínál, melyek fejlesztik a gyerekek kognitív és motorikus készségeit.

Játékvariációk:

  • színek felismerése – alapszínek elsajátítása
  • számok felismerése – számok elsajátítása memória- és összpontosítás-fejlesztő
  • szabad üzemmód – a gyermek szabadon játszhat a kockákkal pl. tornyot építhet

Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy BIG hinta-csúszda-mászóka-homokozó-medence 12 hó-tól

Párnával kiegészített Cosy egyensúlyozó tölcsér egy modern és effektív többfunkciós fejlesztő gyerekjáték a neves német BIG vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúk és kislányok számára már 12 hónapos kortól. Az egyensúlyozó tölcsér kiváló mozgásfejlesztő eszköz, játék közben észrevétlenül, természetes módon fejlődik az egyensúlyérzék és koncentrációs készség, melyek később elősegítik a tanulás könnyedségét. A termék terápiás jelleggel is használható, kivitelezése biztonságérzetet kelt, a bölcső ringását, vagy a szülők megbízható ölelését adja vissza. Egyensúlyozó tölcsér több módon is kihasználható, gyerkőcök hintázhatnak benne, ringatózhatnak, pöröghetnek vele, kedvenc játékaikkal játszhatnak a tölcsérben, de akár fel is fordíthatják és a tölcsérből máris csúszda vagy ülőke kerekedik.

Az egyensúlyozó tölcsér beltéren és kültéren - medenceként, homokozóként, mászókaként - egyaránt megállja a helyét. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek23*22*11 cm
A csomagolás méretei28*7*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.