Szett fa iskolapad Modulo Space kétoldalú táblával Smoby mágneses, krétás és fagylaltos zsúrkocsi hamburgerrel 100% Chef

Termék leírása

Fa Modulo Space iskolapad tanulótáblával és fagylaltos zsúrkocsi hamburgerrel egy igazán egyedi játékszett minden kreatív gyerkőc részére 3 éves kortól, akik szívesen fejlesztik önmagukat. Játékok csodaszép színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a gyerkőcök kommunikációs és nyelvi készségei fejlődésére, gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett alacsony áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és szupermenő játékokkal, de spórolni is tud. Smoby és Écoiffier termékekben megtestesül a francia dizájn, biztonságosak és minőségiek, minden gyerkőcöt levesznek a lábaikról. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására.

Fa iskolapad Modulo Space Smoby kétoldalas összecsukható 60 db kiegészítővel

Smoby Modulo Space Activity fa iskolapad ülőpaddal tömör fából készült. A gyerek pad könnyedén összecsukható ezért igazán helytakarékos. A gyerek iskolapad írótáblája alatt tágas rakodótér található, mely krétákkal, filctollakkal, mágnesekkel vagy egyéb apróságokkal tölthető fel. Az iskolapad érdekessége, hogy a táblája függőleges pozícióba helyezhető és kétoldalas rajztáblává alakítható, így mindjárt két gyerkőc rajzolhat rajta. Míg az egyik krétával, a másik filctollal ír. A gyerek pad mögé két gyermek is kényelmesen elfér. Ez a tágas, nagy méretű táblával rendelkező pad sok-sok szórakozás forrása lehet. Az írás és a rajzolás fejleszti a gyermek fantáziáját, rajztehetségét, tanulás és alkotás iránti vágyát.

A világos natúr fa színében tündӧklő asztalt fényes piros és zӧld színárnyalatok egészítik ki. A pad egyik oldalán egy praktikus piros íróeszkӧz- és tolltartó helyezkedik el. Az iskolapad használata 3 éves kortól ajánlott, méretei 64*60*58 cm. A gyerek iskolapadot az óvodáskorú gyerekek és kisiskolások is remekül kihasználják rajzoláshoz vagy tanuláshoz. A pad együttesen 60 db kiegészítőt tartalmaz, melyek kӧzӧtt megtaláljuk az ábécé mágneses betűit, a számjegyeket 0-tól 9-ig, a matematikai jeleket + - = / x,  tӧrtjelet, filctollakat, színes rajzkrétákat, tӧrlő szivacsot. A termék 5 másodperc alatt ӧsszecsukható szerszám használata nélkül.

Fagylaltos zsúrkocsi 100% Chef Écoiffier hamburgerekkel 29 kiegészítővel 18 hó-tól

Az Écoiffier piros zsúrkocsi 100% Chef egy csodálatosan szép, érdekes részletekkel kiegészített, ragyogóan piros színben pompázó játék, mely gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A gyerek zsúrkocsi fagylaltal külӧnbӧző tartozékokkal együtt van forgalmazva. Együttesen 29 db kiegészítőről van szó, melyek kӧzӧtt megtaláljuk a tӧlcséres fagylaltokat, majonézt és kecsapot, hamburgereket és szalmakrumplit. A kiskocsi kerekeken mozog, ezért a gyerekek ide-oda tologathasság a házban akár csak az igazi ételárusok vagy szabadtéri szakácsok. A játék gyӧnyӧrű ajándéknak minősül minden kis lurkónak, aki szívesen segít édesanyjának a konyhában vagy szeret szakácsosdit játszani. A gyerek kiskocsi élelmiszerrel egy valósághű, időtlen játék, mely erős és ellenálló anyagokból készült és egészségre ártalmatlan festékekkel kezelt a gyermekek maximális biztonsága érdekében.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Écoiffier vállalat minőséget kinál ésszerű áron.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*60*58 cm
Munkalap magassága58 cm
A csomagolás méretei67*12*58 cm
Ülőrész magassága27 cm
MágnesesIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg6,43 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek