Szett járássegítő babakocsi 3in1 MiniKiss Smoby és játékbaba bölcsővel etetőszékkel és cumisüveggel

Termék leírása

Babázás minden kislány kedvenc elfoglaltsága, miközben új ismeretekre és tapasztalatokra tesznek szert. Smoby játékszett járássegítő babakocsit 3n1 és MiniKiss játékbabát cumisüveggel, bölcsővel és etetőszékkel tartalmaz. Kislányok a játékokon keresztül magukra öltik a kis anyuka szerepét és elmélyül bennük a felelősségtudat. Játékok a szettben megfelelőek 12 hónapos kortól, és most jutányos áron kaphatóak.

Járássegítő és babakocsi autósüléssel Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól

Járássegítő és babakocsi autósüléssel 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló gyerekjáték minden kislány részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték rózsaszín színárnyalatban tündököl, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A babakocsi minőségi és tartós műanyagból készült, bársonyos a tapintásra. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.  Teljes magassága a játéknak 47 cm, méretei 50*45*47 cm. Játékbaba nem képezi részét a terméknek.

Játékbaba Violette Baby Nurse Smoby 32 cm puha anyagból 24 hó-tól

Játékbaba Violette a francia Smoby vállalat népszerű Baby Nurse kollekciójából egy kiváló ajándék kislányok részére 2 éves kortól. A játékbaba 32 cm magas. Bájos pofija és stílusos ӧltӧzéke minden kislány tetszését elnyeri, aki egy saját játékbaba után vágyik. A játékbaba egy kellemesen puha anyagból készült, gyӧnyӧrű rózsaszín ruha együttesben tündӧkӧl, felületét a Baby Nurse felirat és színes pöttyös mintázat díszíti, első pillantásra megnyeri a kislányok szívét. A játékbaba ruhatárát további ruhácskákkal is bővítheti, hogy a baba új ӧltӧzékben ragyoghasson.

Bölcső kiságyforgóval Violette Baby Nurse Smoby játékbabának 18 hó-tól

Violette bölcső játékbabának kiságyforgóval a francia Smoby vállalat Baby Nurse kollekciójából egy minőségi gyerekjáték bölcső és kiságy egyben, mely maximum 42 cm-es nagyságú babának alkalmas. Szerkezete erős és tartós műanyagból készült, mely kellemesen selymes a tapintásra. A játékbaba bölcső nagyon szép felhozatalú bájos rózsaszín színárnyalatokban tündököl. Kis dadusokat boldoggá teszi majd a bölcsőn található kiságyforgó is, mely a kedvenc játékbabájuk álomba ringatásában lesz nagy segítség. A kiságyforgót szivecskék és kismadarak teszik egyedivé. A bölcsőt nagy Baby Nurse felirat díszíti szivecskékkel, csillagokkal és félholddal tarkítva. Kislányok ebben a csodálatos bölcsőben játékbabájukat ringathatják, altathatják miközben rengeteg csodálatos pillanatot élnek át a játékbabával.

A bölcső lágy lekerekített formái már egy enyhe érintésnél ringatózni kezdenek, így gyermeke nagyon könnyen elaltatja kedvenc babáját. Bölcső 1,9 kg, áthelyezése egyszerű. A bölcső méretei 47*30*60 cm, teljes magassága 47 cm.  Játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Etetőszék Violette Baby Nurse Smoby játékbabának 2 kiegészítővel 

Etetőszék Violette játékbabának a Baby Nurse kollekcióból egy minőségi gyerekjáték kislányok részére 18 hónapos kortól. Kényelmesen elfér benne 42 cm nagyságú játékbaba. Csodaszép rózsaszín kivitelezése kombinálva a francia szépérzékkel elrabolja  a kicsik szívét az első pillantásra. A magas védőkeret biztonságot nyújt a játékbaba számára, hogy az ne boruljon az etetőpultra. A kis anyuka kényelmesen etetheti játékbabáját, de akár az etetőszék elülső részén található színes karikákkal is szórakoztathatja. Az etetőszék alsó részén tárolórész kapott helyet, ahova a nélkülözhetetlen kiegészítők és baba gondozásához szükséges tartozékok helyezhetőek el.

Cumisüveg játékbabának Violette Baby Nurse Smoby apadó tejjel 12 hó-tól

Cumisüveg apadó tejjel Violette a francia Smoby vállalat Baby Nurse kollekciójából kis dadusok részére 12 hónapos kortól ajánlott. A tejjel telített cumisüveg magassága 13 cm. Minőségi és tartós műanyagból készült, bársonyos a tapintásra, elülső részét Baby Nurse felirat díszíti. A játékbaba etetése során az édesanya szerepébe bújt kislány azt észleli, hogy a tejből az üvegben mindig kevesebb van és a tej a baba pocakjába kerül. Ezzel a játék még élethűbbé válik a kislányok ӧrӧmére. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...