Szett járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby és Rookie bébitaxi rózsaszin

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker és rózsaszin Rookie bébitaxi egy tökéletes játékszett fiúknak és lányoknak már 12 hónapos kortól. Időtlen Smoby játékszett európai csúcsminőséggel és francia dizájnnal büszkélkedik. Járássegitő a Rooki bébitaxi szinben és dizájnban kiegészitik egymást, vidám és kreativ hangulatot visznek a gyerekszobába. Gyerekek a járássegitőnek köszönhetően magabiztosabbak lesznek az első léptek megtételében, miközben kis kedvencüket is tologathatják a kocsiban, majd magabiztosan a rózsaszines-kék bébitaxin szelheti a kilométereket.

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól 

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték világoskék színkombinációban pompázik, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A járássegítő babakocsi oldalsó részein vidám állatkás ábrák kaptak helyet, tökéletes párosítás az állatkás jelmezbe bújtatott játékbabákkal a  kollekcióból. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.

Bébitaxi Rookie Pink Smoby fémvázzal és forgatható kormánnyal 12 hó-tól

Bébitaxi Rookie Pink a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern járgány főleg kislányok részére 12 hónapos kortól. Erős és tartós fémszerkezettel lett megalkotva, ergonomikusan alakított ülés kényelmes utazást biztosít a csöppség számára akár hosszabb táv megtétele során is. Stabil 4 darab EVA keréken gurul, mely speciális anyag, amelyben egyesülnek a halk gumikerekek és tartós műanyag előnyei. Gyermeke így önfeledten élvezheti a könnyed és halk haladást kedvenc járgányán.

Rózsaszín-kék bébitaxi Rookie praktikus tárolóval rendelkezik a hátsó részén a nélkülözhetetlen játékok tárolására. Az ülés alatt praktikus fogantyú található, melynek köszönhetően a bébitaxi áthelyezése egyszerű. Gyermeke biztonságos haladását a csúszásmentes kormány biztonsági rendszere garantálja, hogy gyermeke haladás közben csak bizonyos mértékig tudja oldalra irányítani a kormányt. Ez a kiváló bébitaxi minden kis sportoló részére ajánlott, segítségükre lesz az egyensúlyérzék, reflexek, térlátás és önbizalom fejlesztésében. A bébitaxin való haladás elősegíti az izmok erősödését, a stabilitás elsajátítását, többrétüen hat a gyermek fejlődésére, de nem utolsó sorban a hosszantartó móka és szórakozás forrása is. Méretei a terméknek 52*30*38 cm, miközben teljes magassága 38 cm. Bébitaxi súlya 1,9 kg, teherbírása 25 kg.

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.