Szett járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby és kék bébitaxi háttámlával

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker és kék bébtaxi egy tökéletes játékszett legkisebbek részére már 12 hónapos kortól. Modern Smoby játékszett európai csúcsminőséggel és francia dizájnnal büszkélkedik. Járássegitő a kék bébitaxival szinben és dizájnban kiegészitik egymást, vidám és kreativ hangulatot visznek a gyerekszobába. Gyerekek a járássegitőnek köszönhetően magabiztosabbak lesznek az első léptek megtételében, miközben kis kedvencüket is tologathatják a kocsiban. Élményekkel teli szórakozást igér a bővithető bébitaxi is hanggal.

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól 

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték világoskék színkombinációban pompázik, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A járássegítő babakocsi oldalsó részein vidám állatkás ábrák kaptak helyet, tökéletes párosítás az állatkás jelmezbe bújtatott játékbabákkal a  kollekcióból. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.

Bébitaxi bővithető Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby 3 hang tolókar kiesésgátló - mágikus szemek 6 hó-tól 

Bővithető Maestro Ride-On Blue 3in1 bébitaxi a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden gyerkőc számára már 6 hónapos kortól. A levehető részeknek köszönhetően a gyermek igényeihez alakitható, igy együtt növekszik gyermekével 6 hónapos korától egészen 36 hónapos koráig. Csodaszép kék szinárnyalatban pompázik, elülső részét vidám mosoly és mágikus szempár disziti, de gyerkőce bármikor megtudja változtatnia bébitaxi arckifejezését. A bébitaxi hátsó részén tolókar kapott helyett, hogy a szülő komfortosan tudja vezérelni a járgányt. Utazás közben a gyerkőcöt kiesésgátló és 3-pontos biztonsági öv védi. A bébitaxi bővithető bármikor hintatalppal, mely webáruházunkban beszerezhető, igy a bébitaxi pillanatok alatt menő talajhintává válik. 

A Maestro Ride-On bébitaxi 3 lépésben nő együtt a gyermekkel:

  • 1. lépés: Szülő által vezérelt járgány 

          6 hónapos csöppség esetén még a szülő irányitja a bébitaxi haladását, gyerkőcöt a bébitaxiban biztonsági kiegészitők védik, lábacskáit a                                  levehető lábtartón pihenteti. Az elektronikus dudával szórakoztatja magát és ismerkedik környezetével.

  • 2. lépés: Első lépések

           10 hónapos kortól már a gyerkőc maga próbálkozik az első léptek megtételében, a bébitaxi háttámlája stabil segitséget nyújt számára az                                 előrehaladásban. Fejlődik koordinációja és mozgási készsége. 

  • 3. lépés: hagyományos bébitaxi

          12 hónapos gyerkőcnél már a tolókar, a kiesésgátló és biztonsági öv levehető. Ahogy lábacskáival hajtja magát előre erősödnek lábizmai és térlátása               is fejlődik. 

A kormányon lévő elektronikus duda 3 hanggal szórakoztatja a gyerkőcöt séta közben. A levehető lábtartókon hosszabb séta esetén megpihentetheti lábacskáit és relaxálhat. Minőségi és tartós gumikerekek halk haladást biztositanak, a legtöbb felületen kényelmes haladást eredményeznek, igy akár bel- és kültéren is kihasználható a járgány. Ergonomikusan alakitott ülőrész komfortos ücsörgést nyújt hosszabb utazás során is. Ülőke fedele könnyen felnyitható, a titkos tárolóhelyen játékok vagy egyéb apróságok is elrejthetőek, melyek nélkülözhetetlenek a kicsi számára. Méretei a bébitaxinak 61*44*55 cm. Elektronikus kormány 3xLR44/AG13 elemre működik, melyek a csomag részét képezik.

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.