Szett járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby és csiga játékbaba 30 cm hanggal

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker csiga kosztümbe bújt játékbabával egy csodálatos játékszett legkisebb kisfiúk és kislányok részére már 12 hónapos kortól. Modern Smoby játékszett európai csúcsminőséggel és francia dizájnnal büszkélkedik. Járássegitő a játékbabával szinben és dizájnban kiegészitik egymást, boldog hangulatot visznek a gyerekszobába. Gyerekek a járássegitőnek köszönhetően magabiztosabbak lesznek az első léptek megtételében, miközben kis kedvencüket csiga kosztümben is tologathatják a kocsiban, melynek a pociját megnyomva puszi hangot ad ki. 

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól 

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték világoskék színkombinációban pompázik, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A járássegítő babakocsi oldalsó részein vidám állatkás ábrák kaptak helyet, tökéletes párosítás az állatkás jelmezbe bújtatott játékbabákkal a  kollekcióból. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.

Játékbaba jelmezben Csiga MiniKiss Croc Smoby sárga ‚puszi’ hanggal és puha testtel 12 hó-tól 

Csodálatos játékbaba csiga jelmezbe bújtatva tökéletes ajándék minden kislány részére már 12 hónapos kortól. Új kis pajtás a MiniKiss Croc Doll kollekcióból a kalandos történetek világába csábítja majd csemetéjét. Kis csigusz elszakíthatatlan társa lesz gyermekének, együtt indulnak kirándulni, csavarogni, látogatóba, de még szundizni is. Lenyűgöző sárga jelmez kombinálva mosolygós pofival és vidám nagy szempárral hosszú időn keresztül fogja csöppségét szórakoztatni. Eltudja képzelni gyermeke örömét, amikor a baba hasát megnyomva, az puszi hangot ad ki? Tökéletes dédelgetésre, babusgatásra, gyermeke addig szeretgetheti, amíg csak akarja.

A játékbaba arca minőségi műanyagból készült, kellemes a tapintásra, teste pedig pihe-puha textilanyagból. A csigácska mellé a Croc Doll kollekcióból ajánljuk beszerezni a krokodil és dinoszaurusz babákat is, hogy az elválaszthatatlan hármas együtt maradjon. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, a baba felelősségre ösztönzi őket. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, hisz a játékbaba altatásánál különféle történeteket találnak ki, hogy kis kedvencük álomba szenderüljön. Elektronikus modul 3x LR44 elemre működik /a csomag részét képezi/.

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.