Szett járássegítő és babakocsi autósüléssel MiniKiss 3in1 Smoby fékkel és interaktív táblagép hanggal és fénnyel

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi autósüléssel 3in1 fékkel és biztonsági övvel a MiniKiss kollekcióból és interaktív táblagép Cotoons hanggal és fénnyel egy igazán szórakoztató játékszett fiúknak és lányoknak már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, finom motorikája, kognitív képességeik és készségeik köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Járássegítő és babakocsi autósüléssel Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól

Járássegítő és babakocsi autósüléssel 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló gyerekjáték minden kislány részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték rózsaszín színárnyalatban tündököl, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A babakocsi minőségi és tartós műanyagból készült, bársonyos a tapintásra. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.  Teljes magassága a játéknak 47 cm, méretei 50*45*47 cm. Játékbaba nem képezi részét a terméknek.

Interaktív táblagép legkisebbeknek Cotoons Smoby 2in1 hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Cotoons táblagép Smoby legkisebbeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kezdetekben a játék táblagépet a babaágyra vagy a babaágy rácsára lehet erősíteni. Köszönhetően a lágy tompa hang és fényeffekteknek gyermeke kellemes környezetbe ébred, ami nyugtató hatással lesz rá. A játék táblagép legkisebbeknek külcsíne színes és vidám, játékos dizájnja elcsábítja a kicsiket első pillantásra. Gyermeke felfedezheti és megismerheti az alakzatokat, színeket és reagálhat az egyes hangeffektekre is.

A játék táblagép másik oldalán interaktív Activity Board rajztábla található az első alkotások megörökítésére. A mágikus rajztábla törölhető, így gyermeke újabb és újabb alkotásokkal tudja meglepni szeretteit, vagy nagyszerű lehetőséget kínál betűk és számok gyakorlására is. A rajtáblának köszönhetően fejlődik csemetéje finom motorikus és szellemi képessége egyaránt. A tábla egy mozdulattal letörölhető és a móka újra kezdődhet. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...